Azi-noapte: Bărbat proiectat prin parbriz, după ce a lovit cu mașina un cap de pod și s-a răsturnat. S-a ales cu două dosare penale și amendă

Azi-noapte: Bărbat proiectat prin parbriz, după ce a lovit cu mașina un cap de pod și s-a răsturnat. S-a ales cu două dosare penale și amendă

Un grav accident rutier s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, pe drumul județean 207 N, în localitatea Băiceni. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost proiectat prin parbriz.

Potrivit unor surse din anchetă, un conducător auto în vârstă de 43 de ani, din comuna Corni, a pierdut controlul autoturismului, împrejuarare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea părții carosabile, apoi s-a răsturnat. În urma impactului, șoferul a fost aruncat prin parbris, însă a rămas conștient, apelând ulterior 112, în jurul orei 1:00.

La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră. Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Totodată, acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 1000 de lei, pentru circulație fără motiv întemeiat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Bărbatul a fost transportat la spital, prezentând un traumatism cranian acut și leziuni severe la nivelul toracelui.