Aseară: Femeie izbită pe trecere de mașina unui șofer beat

Aseară: Femeie izbită pe trecere de mașina unui șofer beat

Un accident rutier produs de un șofer aflat în stare de ebrietate a avut loc, luni, pe strada Războieni din municipiul Dorohoi. O femeie a ajuns la spital, după ce a încercat să traverseze strada regulamentar.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 49 de ani din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea autorurismul pe strada Războieni, surprinde și accidentează o femeie de 42 de ani din aceeași localitate, care s-a angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe marcajul pietonal.

„Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără a anunța organele de poliție, fiind identificat ulterior și condus la sediul poliției. Fiind testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
143

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
140

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
21

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...