Adolescent mort în apele Siretului, la Tudora!
UPDATE!

Un adolescent de 17 ani, din Tudora, plecat cu părinţii la scăldat, a dispărut în apa Siretului, în zona fostei balastiere. Din nefericire, trupul băiatului a fost găsit de pompieri, lipsit de viaţă.

Adolescent mort în apele Siretului, la Tudora!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cumplită tragedie la Tudora: o familie plecată să se răcorească pe malul Siretului şi-a pierdut un copil, înecat în râu.

ŞTIREA INIŢIALĂ:
Încercând să mai domolească stresul cauzat de temperaturile ridicate, o familie din Tudora a mers la Siret, să se scalde. Un adolescent de 17 ani a intrat în apă şi după ce a ieşit o dată, nu a mai apărut la suprafaţă.

"Mama tânărului a sunat la 112 şi a reclamat dispariţia băiatului. Imediat spre locul indicat au pornit colegii cu barca urmând ca în scurt timp să ajungă acolo şi scafandrii. Am apelat la ajutorul colegilor de la Suceava pentru că avem nevoie de o echipă de trei scafandri, or noi avem doar doi. Cred că s-a întâmplat în zona fostei balastiere, de unde s-a excavat balast, pentru că altfel Siretul nu e adânc", spune col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
 

UPDATE:

Trupul băiatului a fost găsit de pompieri chiar în locul unde se scufundase ultima oară şi fusese văzut de părinţii. Sub apa tulbure, o groapă de mari dimensiuni din care se excavase balast a devenit capcană pentru adolescentul care se scălda.

"Nici nu au mai ajuns scafandrii, trupul a fost găsit de pompierii de pe barcă", spune col. Cristian Amarandei, şeful ISU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
475

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...