Accident grav în apropiere de Roșiori: mașină răsturnată, patru victime, între care și un copil de cinci ani

Accident grav în apropiere de Roșiori: mașină răsturnată, patru victime, între care și un copil de cinci ani

Un accident grav s-a produs, sâmbătă, în jurul orelor prânzului, pe drumul dintre Săveni și Roșiori. Doi soți și copilul acestora, în vârstă de cinci ani, au fost transportați în stare critică la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe cupolă, în urma unui impact puternic cu o altă mașină.

Familia se afla într-un Volkswagen Passat. Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 25 de ani, a pătruns pe drumul județean, de pe un drum secundar, însă nu a acordat prioritate unui șofer care circula regulamentar, intrând cu viteză în autoturismul acestuia.

Impactul a avut atâta forță, încât mașina în care se afla familia a fost spulberată și proiectată la câțiva metri de punctul coliziunii, în afara carosabilului.

De cealaltă parte, conducătorul auto din Audi, în vârstă de 19 ani, a suferit și el răni și contuzii grave.

Au intervenit echipaje de descarcare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și au fost solicitate trei autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Cele patru victime au fost transportate la Spitalul Județean, pentru îngrijiri medicale de urgență.

Șoferul de 25 de ani nu a putut fi testat alcoolscopic, din cauza rănilor, iar în cazul tânărului de 19 ani, rezultaele testului sunt negative.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1131

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
317

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
279

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...