A plecat să îşi caute soţia, dar a fost înjunghiat în zona intimă!

A plecat să îşi caute soţia, dar a fost înjunghiat în zona intimă!

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din judeţul Botoşani, a avut parte de o experienţă extrem de dureroasă în timp ce îşi căuta soţia prin sat.

Bărbatul, din Coţuşca, venise de la câmp şi când a văzut că soţia nu este acasă a plecat să o caute prin vecini. A găsit-o cinstindu-se cu un vecin, la locuinţa acestuia. Între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal, iar vecinul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a înjunghiat pe soţ cu un cuţit într-un testicul.

Victima a fugit din curtea vecinului şi a sunat la 112 după ajutor, fiind transportată la Unitatea de Primire Urgenţe cu o ambulanţă.

 „Pacientul s-a prezentat în Urgenţe acuzând o plagă înjunghiată la nivelul scrotului. Acesta prezenta o leziune, cu zonă de edem şi uşoare echimoze în acea zonă. A fost tratat şi ulterior internat pe secţia de urologie, pentru supraveghere şi tratament de specialitate. Din fericire nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a precizat medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Mavromati.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
123

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
9

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
360

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...