Weekend prelungit pentru elevi. Scurtă vacanță de Rusalii

Weekend prelungit pentru elevi. Scurtă vacanță de Rusalii

Elevii vor avea o mini-vacanţă de patru zile în acest week-end. Iar acest lucru pentru că mâine, vineri, 5 iunie, este Ziua învăţătorului, iar luni este a doua zi de Rusalii, ultimele fiind zile libere prin lege.

Ziua Învăţătorului este sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie. În mod normal, dacă ar fi mers la şcoală, elevii ar fi participat la evenimentele organizate cu acest prilej şi nu ar fi făcut ore. Luni, 8 iunie, a doua zi de Rusalii este sărbătoare naţională şi zi liberă.

Marţi în schimb, va începe ultima săptămână de cursuri din acest an şcolar, iar sâmbătă, 13 iunie, este prima zi a vacanţei de vară.

Cursurile elevilor din învăţământul preuniversitar au fost suspendate pe 11 martie din cauza epidemiei de CoVID 19, dar au fost reluate, online, începând cu data de 22 aprilie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
59

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
200

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
91

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...