Sute de elevi botoşăneni intră în febra BAC-ului de toamnă

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat a început astăzi, la nivelul judeţului Botoşani fiind 623 de elevi care vor susţine BAC-ul de toamnă.

Sute de elevi botoşăneni intră în febra BAC-ului de toamnă

Inspectoratul Şcolar Judeţean a stabilit pentru această sesiune centre de examen la Colegiul Naţional “A.T. Laurian”, la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” şi o subcomisie la Liceul "Regina Maria" din Dorohoi.

Sesiunea de toamnă a BAC-ului începe cu probele scrise. In data de 21august elevii susţin proba scrisă la Limba si literatura română, 22 august - Limba si literatura materna, 23 august - proba obligatorie a profilului si 24 august - proba la alegere a profilului si specializarii.

Din 25 august incep probele orale ale examenului. Astfel, in 25 - 28 august este programata evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, in 28 august - evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in 29-30 august - evaluarea competentelor digitale, iar in 30 - 31 august - evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Primele rezultate vor fi afisate in data de 1 septembrie.

La Botosani procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat în sesiunea din vară a fost de 76,61%.

 

 

Spune-ne opinia ta