O elevă de 7 ani, de la Botoșani, despre coronavirus: Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi!

O elevă de 7 ani, de la Botoșani, despre coronavirus: Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi!

SĂ NU UITĂM SĂ ZÂMBIM!!! Acesta este mesajul copiilor din clasa I C Step by Step, de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani, coordonați de doamnele prof. Gabi Nechifor și Iulia Călugăreanu.

Mesajul a fost transmis în cadrul proiectului educațional- O LUME PLINĂ DE ZÂMBETE, desfășurat în Săptămâna Educației Globale, a cărei temă a fost ,,ESTE LUMEA NOASTRĂ! SĂ ACȚIONĂM ÎMPREUNĂ!”.

Mesajul este plin de creativitate și sinceritate și poate fi o picătură de optimism în aceste momente grele pentru noi toți.

În cadrul acestui proiect, micuții au aflat că ZÂMBETUL....

- Reduce stresul;

- Întărește imunitatea organismului;

- Atrage prietenii;

- Te face plin de succes;

- Îmbunătățește circulația sângelui;

- Scade nivelul de zahăr din sânge;

- Îmbunătățește somnul;

- Ne face mai atractivi.

“Plini de imaginație și de energie pozitivă, copiii au creat colaje, postere și desene pe care le-au postat pe grupul clasei, pe site-uri de socializare pentru a ne transmite tuturor să nu uităm să zâmbim nici sub mască. Ei au transmis mesaje responsabile și pline de optimism referitoare și la importanța respectării regulilor în plină pandemie. De asemenea,  și-au exprimat și marea lor dorință de a se întoarce la școală.

Referindu-se la virusul care ne-a bulversat viețile, o elevă de doar 7 ani, afirmă: ,, Ne-ai luat multe, dar nu ne poți lua zâmbetul și oamenii dragi! ”

„Împărtăşeşte-ţi zâmbetul lumii. Este un simbol al prieteniei şi păcii”, au explicat profesorii implicați în organizarea acțiunii.

Proiectul educațional O LUME PLINĂ DE ZÂMBETE s-a desfășurat cu elevii clasei I C Step by Step/Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani,  în Săptămâna Educației Globale, a cărei temă a fost ,,ESTE LUMEA NOASTRĂ! SĂ ACȚIONĂM ÎMPREUNĂ!”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Vaslui - CSM Botoșani 25-21! Înfrângere după un meci bun!

Vineri, 27 Noiembrie 2020
136

CSM Botoșani a pierdut duelul din etapa a 11-a Ligii Zimbrilor, împotriva echipei CSM Vaslui. Deși elevii lui Florin Ciubotariu au făcut poate cel mai bun meci al sezonului, echipa nu reușe...

Tineri artişti botoşăneni premiaţi pentru măiestrie şi imaginaţie în redarea sportului olimpic

Vineri, 27 Noiembrie 2020
183

De 18 ani în România se desfăşoară un concurs de pictură menit să apropie două manifestări specific umane despre care se spune că nu prea au multe în comun: sportul şi arta....

Peste 50 de botoșăneni amendați pentru nepurtarea măștii de protecție

Vineri, 27 Noiembrie 2020
236

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, forțele de ordine din Botoșani au continuat acțiunile pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alert...