Mihaela Huncă: „Vizitele neaşteptate ale ministrului Educaţiei în şcoli amintesc de vizitele nocturne ale fostului ministru PSD al Sănătăţii în spitale”

Mihaela Huncă: „Vizitele neaşteptate ale ministrului Educaţiei în şcoli amintesc de vizitele nocturne ale fostului ministru PSD al Sănătăţii în spitale”

Deputatul Pro România Mihaela Huncă a declarat, vineri, că vizitele neanunțate ale ministrului Educaţiei, Monica Anisie, în școli din mediul rural, nu vor îmbunătăţi condiţiile din învăţământ. Potrivit acesteia, astfel de intervenții doar sperie cadrele didactice și „amintesc de vizitele nocturne ale fostului ministru PSD al Sănătăţii în spitale”.

"Rezolvă ceva vizitele neaşteptate ale Monicăi Anisie în şcoli? Am spus în repetate rânduri că actualul guvern este copia fostului guvern PSD. Vizitele neaşteptate ale ministrului Educaţiei în şcoli amintesc de vizitele nocturne ale fostului ministru PSD al Sănătăţii în spitale, în unităţile de primiri urgenţe, care nu au schimbat nimic din sistemul sănătăţii, ci au dus la câteva amenzi pentru nişte biete asistente medicale. În aceeaşi linie, ministrul Educaţiei, descoperă acum, prin vizite fulger, care îngrozesc pe cei care zilnic îşi fac meseria, numai ei ştiu cum într-un sistem muribund de care, culmea, numai Guvernul este vinovat", a declarat Huncă.

Liderul organizaiei județene a Pro România, care este profesor de matematică şi fost inspector școlar general, consideră că "temele trebuiau făcute din timp, înainte ca PNL-ul să anunţe că are oameni capabili să gestioneze sistemul". 

"Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a transmis, joi, o scrisoare deschisă tuturor primarilor în care le solicită finanţarea corespunzătoare a educaţiei în bugetele pentru anul 2020. (...) Vă amintiţi că ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat că în materie de investiţii şi priorităţi de la ministerul Educaţiei, dacă s-ar aloca 6% din PIB acestui domeniu, nu are ce să facă cu banii? Este inacceptabil ca, acum, ministrul să descopere, de fapt, realitatea din teritoriu: şcoli cu grupuri sanitare în curte, spaţii improprii desfăşurării actului de învăţământ, lipsuri şi lacune", a adăugat Mihaela Huncă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
36

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
90

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1066

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....