Jumătate din toaletele din curtea școlilor din România sunt la Botoșani?

Jumătate din toaletele din curtea școlilor din România sunt la Botoșani?

Dacă ar fi să ținem cont de declarațiile făcute de Interimarul de la Educație, Daniel Breaz, atunci mai mult de jumătate din toaletele din curtea școlilor din România se află la Botoșani!

Adică exact într-un județ care de 30 de ani votează preponderent partidul ministrului Breaz, PSD, și care și-a legat speranțele de îmbunătățire a situației din școli chiar de liderii acestui partid politic.

Interimarul de la Educaţie, Daniel Breaz, a declarat sâmbătă, că numărul școlilor care au toaleta în curte a coborât la 300, în condițiile în care Ministerul afirma, la mijlocul lunii aprilie, că această problemă este consemnată în 1.180 de unități!

Dacă cifra avansată de Breaz este corectă, înseamnă că problema toaletei în curte a fost rezolvată peste vară în aproape 800 de școli.

” (…) cu toaleta în curte, din aproximativ 2.300 de şcoli aflate la nivel naţional, în momentul de faţă mai sunt, undeva, în jur de 300. Deci, cele peste 2.300 erau în anul 2017, iar în 2019, odată cu începerea anului şcolar, mai avem circa 300", a precizat Daniel Breaz, a consemnat de Hotnews.ro.

Potrivit datelor făcute publice la finele lunii trecute de Inspectoratul Școlar al Județului Botoșani, în județ erau nu mai puțin de 157 unități cu toaleta în curte.

Asta ar însemna că mai bine de jumătate din toaletele din curtea școlii din România se află la Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atelier de educație și creație muzeală “În prag de primăvară” la Muzeul de Etnografie de la Botoșani

astăzi, 11:34
53

În perioada 24-28 februarie 2020, între orele 8,00-16,00, secția de Artă plastică-Etnografie a Muzeului Județean Botoșani, organizează, la Muzeul de Etnografie, din Bulevardul Mihai ...

Comisia Juridică a Senatului a respins ordonanța privind alegerile parlamentare anticipate

astăzi, 11:27
118

Ordonanța de urgență privind anticipatele a fost respinsă de comisia juridică a Senatului. Au votat împotriva actului normativ senatorii PSD, UDMR și ALDE, partide care au anunțat că nu ...

Dragobetele la Biblioteca ”Mihai Eminescu” din Botoșani

astăzi, 11:08
73

În acest an, membrii Centrului de voluntariat B.O.M.D. (Botoșani, Orașul Meu Drag) vor marca Dragobetele, sărbătorit pe data de 24 Februarie, printr-o activitate inedită: o întâ...