Inspectoratul Școlar caută directori pentru 23 de unități de învățământ din județul Botoșani. Lista posturilor vacante!

Cadrele  didactice care doresc să ocupe o funcție de conducere în unitățile de învățământ din județul Botoșani, unde posturile de director și director adjunct nu au fost ocupate până acum prin concurs, pot depune o cerere la Inspectoratul Școlar Județean până pe data de 17 august.

Inspectoratul Școlar caută directori pentru 23 de unități de învățământ din județul Botoșani. Lista posturilor vacante!

La nivelul județului mai sunt vacante la această dată 16 posturi de directori și șapte posturi de directori adjuncți.

Ministerul Educației a oferit posibilitatea ca profesorii inscrisi in Registrul national al expertilor in management educational interesati de ocuparea in anul scolar 2017 - 2018 prin detasare in interesul invatamantului a unor functii de director sau director adjunct ramase vacante sa depuna solicitari in scris, iar ulterior functiile sa fie ocupate in urma unui interviu.

In zilele de 21 si 22 august cadrele didactice interesate vor sustine un interviu in fata unei comisii constituite din trei membri ai consiliului de administratie al inspectoratului scolar in cadrul caruia vor prezenta planul operational pentru anul scolar 2017 - 2018 al unitatii de invatamant pentru care si-au exprimat optiunea.

Totodata, le vor fi testate, prin trei intrebari, cunostintele privind legislatia scolara raportat strict la specificul si la nivelul unitatii de invatamant pentru care au optat.

Pana acum, pe posturile ramase vacante directorii erau numiti de Consiliul de Administratie al Inspectoratului Școlar. 

Vezi AICI lista posturilor vacante de directori și directori adjuncți din școlile botoșănene!

 

Spune-ne opinia ta