Elev eliminat din sala de examen la prima probă a Bacalaureatului de toamnă!
BOTOSANI

Elev eliminat din sala de examen la prima probă a Bacalaureatului de toamnă!

Un elev care susținea examenul de Bacalaureat la un centru de examen din municipiul Botoșani a fost eliminat din sală pentru tentativă de fraudă.

Candidatul, absolvent al Liceului "Alexandru cel Bun", susținea proba scrisă la Limba și Literatura Română la centrul de examen de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga".

Unul dintre profesorii supraveghetori a observat că elevul avea asupra sa telefonul mobil, lucru interzis, acesta fiind eliminat din sala de examen.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, la prima probă a BAC-ului de toamnă ce a avut loc luni din cei 294 de candidați înscriși, 49 nu s-au mai prezentat, procentul de prezență fiind de 83.33%.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
750

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
186

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
230

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...