Casa Corpului Didactic din Botoşani continuă formarea cadrelor didactice în mediul on-line

Casa Corpului Didactic din Botoşani continuă formarea cadrelor didactice în mediul on-line

Ținând cont de condițiile impuse de pandemia de COVID-19, de imposibilitatea derulării în regim „faţă-în-faţă” a activităților de formare din ofertă şi a proiectelor instituției, Casa Corpului Didactic Botoşani asigură în continuare, fără a exista perturbări, servicii de formare continuă pentru cadrele didactice şi îşi continuă proiectele începute.

Principalele activităţi aflate în derulare se adresează tuturor categoriilor de cadre didactice din judeţul Botoşani dar şi din regiune. Astfel, pentru personalul didactic interesat de participarea la concursul de titularizare şi la examenul de definitivat organizate anul acesta, se oferă on-line, în perioada 3 iunie – 5 iulie, folosindu-se platforma Classroom, consiliere şi consultanţă specializată.

De asemenea, continuă derularea activităților proiectului CRED, proiect al Ministerului Educației şi Cercetării coordonat la nivelul regiunii Nord-Est de CCD Botoşani. În perioada 9 iunie – 31 august 2020, în toate cele 6 județe ale regiunii, se va desfășura activitate de formare în domeniul curriculum-ului educaţional cu 51 grupe de cursanți, din învățământul primar şi gimnazial (cca. 1200 cadre didactice). Cursurile se vor realiza în spațiul virtual, de asemenea, existând deja exercițiu în acest sens şi suportul logistic necesar.

Proiectele Erasmus şi transfrontaliere aflate în derulare s-au reorganizat şi își urmează cursul.

Personalul didactic interesat de posibilitățile de gestionare a instrumentelor specifice  școlii on-line beneficiază de consiliere on-line din partea CCD Botoşani, prin formatori avizați.

În perioada următoare se vor derula activitățile propuse, conform calendarelor iar informațiile utile vor fi mereu actualizate  pe site-ul instituţiei, http://ccdbotosani.ro, ce poate fi accesat de orice persoană interesată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
27

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
109

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1169

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....