Biblio Vacanţa 2019: ce cursuri sunt pregătite pentru botoșăneni

Biblio Vacanţa 2019: ce cursuri sunt pregătite pentru botoșăneni

Luni, 8 iulie a.c., la sediul central al Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” din Botoşani, a fost organizată întâlnirea finală a corpului de voluntari din cadrul proiectului Biblio Vacanţa 2019. Cu această ocazie, a fost definitivat şi orarul celor 16 cursuri care vor fi susţinute, în intervalul 10 iulie – 30 august, la secţiile şi filialele Bibliotecii Judeţene. 

 
Orarul complet al activităţilor propuse în cadrul Biblio Vacanţei 2019 este publicat pe site-ul instituţiei, www.bibliotecabotosani.ro, pe pagina oficială de Facebook, precum şi pe afişele ce pot fi consultate la filialele bibliotecii. 
 
Cursurile pe care le aduce Biblio Vacanţa, în această vară, sunt: matematica (clasele V-XII), Micii reporteri, engleză (clasele I-XII şi adulţi), IT pensionari, lecturi publice (clasele I – VIII), informatică (clasele I – IV), şah, dezvoltare personală, franceză (clasele I – VIII), italiană (clasele I – VIII), gramatică (clasele I – VIII), Atelier de creaţie, Clubul colecţionarilor, Public speaking (clasele I – VIII), Videografie şi Night Music.
 
Participarea la diversele activități este gratuită, singura condiție impusă de organizatori fiind aceea ca beneficiarii proiectului să posede permisul de utilizator, document care se obține gratuit, la Centrul de Informare Comunitară al bibliotecii. 
 
Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanța 2019, înscrierile continuă si după startul proiectului, direct la cursul preferat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Din Mai, țigările mentolate dispar complet de pe piaţa din România

astăzi, 10:01
56

Începând cu 20 mai 2020, ţigările mentolate vor dispărea complet de pe piaţa din România, aceasta fiind una dintre măsurile prevăzute de Directiva Europeană a Tutunului, trans...

Fundașul Botoșaniului, Andrei Miron, debut cu gol la FCSB, dar a plecat trist la cabine

astăzi, 09:57
69

Andrei Miron a debutat cu gol la FCSB, dar a fost un meci cu final trist pentru roş-albaştri care s-au văzut egalaţi pe final.Suporterii de pe Arena Naţională nu şi-au ascuns frustrarea dup...

Rugbiștii naționalelor României și Spaniei, bătaie generală într-un club din Botoșani

astăzi, 09:18
1034

Șapte componenți ai celor două naționale de rugby, României și Spaniei, care s-au întâlnit pe Municipal sâmbătă la amiază, au mers aseară într-un club situat &ic...