Biblio Vacanţa 2019: ce cursuri sunt pregătite pentru botoșăneni

Biblio Vacanţa 2019: ce cursuri sunt pregătite pentru botoșăneni

Luni, 8 iulie a.c., la sediul central al Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” din Botoşani, a fost organizată întâlnirea finală a corpului de voluntari din cadrul proiectului Biblio Vacanţa 2019. Cu această ocazie, a fost definitivat şi orarul celor 16 cursuri care vor fi susţinute, în intervalul 10 iulie – 30 august, la secţiile şi filialele Bibliotecii Judeţene. 

 
Orarul complet al activităţilor propuse în cadrul Biblio Vacanţei 2019 este publicat pe site-ul instituţiei, www.bibliotecabotosani.ro, pe pagina oficială de Facebook, precum şi pe afişele ce pot fi consultate la filialele bibliotecii. 
 
Cursurile pe care le aduce Biblio Vacanţa, în această vară, sunt: matematica (clasele V-XII), Micii reporteri, engleză (clasele I-XII şi adulţi), IT pensionari, lecturi publice (clasele I – VIII), informatică (clasele I – IV), şah, dezvoltare personală, franceză (clasele I – VIII), italiană (clasele I – VIII), gramatică (clasele I – VIII), Atelier de creaţie, Clubul colecţionarilor, Public speaking (clasele I – VIII), Videografie şi Night Music.
 
Participarea la diversele activități este gratuită, singura condiție impusă de organizatori fiind aceea ca beneficiarii proiectului să posede permisul de utilizator, document care se obține gratuit, la Centrul de Informare Comunitară al bibliotecii. 
 
Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanța 2019, înscrierile continuă si după startul proiectului, direct la cursul preferat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
24

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
161

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
254

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...