Activități de stat în casă! Consiliul Județean al Elevilor are grijă de tinerii botoșăneni

Activități de stat în casă! Consiliul Județean al Elevilor are grijă de tinerii botoșăneni

Deși școala a fost suspendată, elevii sunt invitați să participi la o mulțime de activități. Consiliul Județean al Elevilor Botoșani își propune ca fiecare elev să-și gestioneze timpul cât mai plăcut.

Până acum, aceștia au organizat un social-night online, unde toți cei interesați au putut lua parte la dezbateri, discuții și viitoare proiecte ale consiliului. Acțiunea, desfășurată pe platforma Discord a fost un real succes, peste 100 de tineri intrând în conversație.

Ieri, aceștia au lansat un clip prin care îi îndeamnă pe elevi să stea casă. Clipul a fost distribuit în media și s-a bucurat de aprecieri nu doar din partea elevilor botoșăneni.

De asemenea, reprezentanții elevilor au dat startul mai multor tipuri de campanii, printre care și una de informare online ce are ca scop înștiințarea elevilor cu privire la drepturile și libertățile lor.

"Încă de când mi-am început mandatul, unul din obiectivele mele a fost acela de a crește vizibilitatea Consiliului Județean al Elevilor, ca mesajul nostru să ajungă la fiecare elev. Cu toții avem drepturi, cu toții avem libertăți, dar cel mai important, cu toții ne dorim o educație cât mai de calitate. Mișcarea noastră de reprezentare nu se oprește aici, avem în plan multiple proiecte, iar cu o așa echipă în spate sunt sigur că le vom duce la bun sfârșit." a declarat Mihai Iftimie, președintele CJE Botoșani. (Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...

Calendar ortodox: Le cinstim astăzi pe Sfintele Muceniţe fecioare Agapia, Irina şi Hionia

astăzi, 07:00
7

Părinţii lor erau păgâni, închinători la idoli, dar ele îşi închinaseră viaţa lui Hristos, ca şi învăţătorul lor, Sfântul preot Zoil. Fiind prinse cele t...

Ce se întâmplă cu șoferii dacă refuză recoltarea de probe biologice!

Luni, 15 Aprilie 2024
224

Conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice este infracțiune. De aceea, legea rutieră îi obligă pe șoferi să se supună unui control de specialitate, atunc...