Activități de stat în casă! Consiliul Județean al Elevilor are grijă de tinerii botoșăneni

Activități de stat în casă! Consiliul Județean al Elevilor are grijă de tinerii botoșăneni

Deși școala a fost suspendată, elevii sunt invitați să participi la o mulțime de activități. Consiliul Județean al Elevilor Botoșani își propune ca fiecare elev să-și gestioneze timpul cât mai plăcut.

Până acum, aceștia au organizat un social-night online, unde toți cei interesați au putut lua parte la dezbateri, discuții și viitoare proiecte ale consiliului. Acțiunea, desfășurată pe platforma Discord a fost un real succes, peste 100 de tineri intrând în conversație.

Ieri, aceștia au lansat un clip prin care îi îndeamnă pe elevi să stea casă. Clipul a fost distribuit în media și s-a bucurat de aprecieri nu doar din partea elevilor botoșăneni.

De asemenea, reprezentanții elevilor au dat startul mai multor tipuri de campanii, printre care și una de informare online ce are ca scop înștiințarea elevilor cu privire la drepturile și libertățile lor.

"Încă de când mi-am început mandatul, unul din obiectivele mele a fost acela de a crește vizibilitatea Consiliului Județean al Elevilor, ca mesajul nostru să ajungă la fiecare elev. Cu toții avem drepturi, cu toții avem libertăți, dar cel mai important, cu toții ne dorim o educație cât mai de calitate. Mișcarea noastră de reprezentare nu se oprește aici, avem în plan multiple proiecte, iar cu o așa echipă în spate sunt sigur că le vom duce la bun sfârșit." a declarat Mihai Iftimie, președintele CJE Botoșani. (Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Huncă: „Botoşani, povestea artei şi a culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

astăzi, 10:48
12

Comunicat:Județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, niciun conducător nu a făcut prea multe pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultura...

Botoșănean arestat la domiciliu pentru tâlhărie

astăzi, 10:43
19

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani din orașul Flămânzi, cercetat sub as...

Atenție la neatenție: Un bărbat era să-și taie piciorul cu un flex

astăzi, 10:20
55

Un bărbat a ajuns miercuri la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza piciorul.În vârstă de 57 de ani, din Unţeni, acesta a ajuns la...