Răspuns incredibil după ce o botoșăneancă a reclamat că a cumpărat cârnați cu viermi: "După prăjire viermii nu mai pot fi vii"

O botoșăneancă a rămas cu un gust amar după ce s-a adresat unei instituții din municipiul Botoșani, răspunsul primit la reclamația pe care aceasta a formulat-o lăsând-o fără replică.

Răspuns incredibil după ce o botoșăneancă a reclamat că a cumpărat cârnați cu viermi: "După prăjire viermii nu mai pot fi vii"

Femeia a cumpărat cârnați de la un market din municipiul Botoșani. În timp ce îi prepara a observat că din interiorul acestora încep să iasă viermi. Oripilată, botoșăneanca a mers glonț la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, unde a făcut o reclamație, indicând magazinul de unde a cumpărat produsul, precum și sortimentul. La o lună după ce a  făcut sesizarea, femeia a primit acasă și răspunsul de la Protecția Consumatorului. 

Comisarii au informat-o că, în urma controlului făcut la magazinul în cauză la sortimentul de cârnați indicat, nu au fost găsite corpuri străine și că: "Vă informăm că orice produs din carne dacă este preparat termic, la temperatură ridicată, organismele vii nu rezistă și după prăjire viermii nu mai pot fi vii".

Botoșăneanca și-a făcut cunoscută pățania pe Facebook, fiind dezamăgită de răspunsul primit de la instituția de control, în condițiile în care are și probe video cu produsul alterat.

"Buna seara! Apelez la voi ca vad ca altfel nu se poate... cu aproximativ o luna in urma am cumparat de la un renumit market carnati proaspeti (vorba vine)...dupa ce i-am prajit au inceput sa iasa din ei viermi...bineinteles am fost la protectia consumatorului rezultatul a venit astazi si asa cum ma asteptam nici o rezolvare... verificarile s-au facut pe alt lot deci cu alte cuvinte sunt eu nebuna... acuma va rog share poate totusi se schimba ceva, nu stiu ce, dar mai am o speranta ca totusi nu face fiecare ce vrea cand vrea si mancam ce vor ei ca merge si asa...multumesc!!", a scris botoșăneanca pe Facebook.

Foto Facebook: Răspunsul primit de la Protecția Consumatorilor



Postarea femeii de pe Facebook are aproape 500 de like-uri, aproape 1700 de distribuiri și sute de comentarii!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1021

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
535

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
28

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...