Posturi vacante, intermediate de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani! Document

Piaţa locurilor de muncă vacante din judeţul Botoşani începe să se dezmorţească, angajatorii căutând personal specializat sau măcar în curs de specializare pentru posturile pe care trebuie să le ocupe.

Posturi vacante, intermediate de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani! Document

În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă intermediază ocuparea a 420 de locuri de muncă la nivelul judeţului Botoşani, la care se adaugă încă 156 de posturi vacante în judeţe apropiate.

La Botoşani, de exemplu, asociaţia Grupului de Acţiune Locală "Codrii de Aramă" scoate la concurs funcţii de director, referent, evaluator proiecte, dar cu jumătate de normă, salarizarea fiind eferentă unui program restrâns.

Direcţia Silvică are nevoie de un şef de district silvic pentru zona Truşeşti, salariul aferent postului fiind de 1.657 dar şi de şefi de formaţie exploatare, ingineri silvici şi pădurari.

Oferta completă a locurilor de muncă vacante le găsiţi aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
108

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
648

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
225

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...