Teatrul „Vasilache” vă invită la „Fram, ursul polar”! Oamenii cu suflet mare pot cumpăra „Bilete în aşteptare” pentru copii nevoiași!

Teatrul „Vasilache” vă invită la „Fram, ursul polar”! Oamenii cu suflet mare pot cumpăra „Bilete în aşteptare” pentru copii nevoiași!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” vă învită în acest week-end să vizionați „Fram, ursul polar”, un spectacol pentru cei mici realizat după Cezar Petrescu.

Spectacolul urmează a avea loc duminică, 29 septembrie 2019, cu începere de la orele 11:00 şi 12:30.

„Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului „Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului. Spectacolul „Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși (tip wayang și tip bunraku) și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor. „Fram, ursul polar” este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici!”, a explicat Toma Hogea, regizor artistic.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, iar din distribuţie fac parte actorii Aurica Dobrescu – Fram și orchestrant (ajutor mânuire), Florin Iftode - Bimbo, Alin Gheorghiu – Toto, Marius Rusu - Directorul circului, Andrei Iurescu - Doctorul şi orchestrant, Andreea Popovici - Dresoarea şi maimuţă, Renata Voloşcu - Leone, păsări, maimuţă şi orchestrant, Antonia Scutaru - Îngrijitoarea, păsări, maimuţe, Geanina Alecsoaie - Orchestrant, maimuţe.

Asistent regie este Mihaela Ștempel, scenografia realizată de Mihai Pastramagiu, mişcare scenică de Victoria Bucun în timp ce muzica este asigurată de Radu Sanduloviciu.

La acest spectacol unde biletul costă 12 lei, rezervări se pot face doar telefonic, la numărul 0756.084.651, și, evident, ca în cazul oricărui eveniment la care ajung zeci de copii, locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Ca o noutate absolută, în acest an, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”, orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.  Acestea pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta