„Serile melancolice eminesciene” se vor anima online, în acest an

„Serile melancolice eminesciene” se vor anima online, în acest an

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Botoşani, organizează Festivalul Naţional de Muzică Folk pentru Copii şi Tineret „Seri melancolice eminesciene", ajuns la ediţia a XI-a, însă online în acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 1-5 iulie.

„Ne-am adaptat, organizând această ediție cu ajutorul celor de la Facebook (pagina ”Festivalul Național de muzică folk Ipotești”) și Youtube, transmițând on-line pe aceste platforme. Pe data de 01 iulie, vor fi postate videoclipuri cu câștigătorii marelui trofeu Mihai Eminescu de la edițiile 2010-2018, urmând ca până pe 4 iulie să fie votat câștigătorul. Câștigătorul acestei ediții va fi anunțat în baza voturilor.

Premierea o vor face sponsorii: Maxim Special Construct, Think Tank, Europe Direct”, au transmis organizatorii festivalului.

Festivalul din acest an se va desfășura ca retrospectivă a edițiilor derulate în intervalul 2010-2018.

Înregistrările cu laureații celor nouă ediții vor fi difuzate online, premiul de popularitate fiind acordat laureatului cu cele mai multe vizualizări. În fiecare zi se pot vedea imagini din recitalurile artiștilor în Vitrinele de la Parcul „Mihai Eminescu”Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(Video) Roxana Țurcanu: „Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!”

astăzi, 13:11
74

Comunicat de presă:Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, es...

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

astăzi, 13:00
375

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.Totul s-a întâmplat la începutul s...

Accident rutier mortal în județ. Șoferul era beat

astăzi, 12:53
405

O femeie și-a pierdut viața, vineri după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în localitatea Podriga din comuna Drăgușeni, din cauza neatenției unui șofer...