Recomandare de weekend: „Patima roșie”, la ceas de seară. „Nu vă opriți cu înțelegerea la suprafața faptelor”

Recomandare de weekend: „Patima roșie”, la ceas de seară. „Nu vă opriți cu înțelegerea la suprafața faptelor”

Duminică, 16 august, de la ora 21:00, echipa Teatrului „Mihai Eminescu” îi așteaptă pe botoșăneni la Amfiteatrul din Ipotești, unde vor pune în scenă „Patima roșie”, de Mihail Sorbul.  Regia este semnată de către Cristian Gheorghe.

Din distribuție fac parte actorii: Cristina Gheorghe, Bogdan Muncaciu, Florin Aionițoaei, Bogdan Horga, Lorena-Petronela Chiribuță, Ionică Ciofu.

„Nu vă opriți cu înțelegerea la suprafața faptelor pe care le veți urmări în acest spectacol! Dincolo de iubiri fulgerătoare și trădări, dincolo chiar și de câteva focuri de revolver, rămâne să înțelegeți ca ceea ce merită cu adevărat prețuit este iubirea sinceră și curată!”, a transmis Traian Apetrei, direcotrul Teatrului „Eminescu”.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din Bulevardul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510970, având următorul program: 10:00 – 18:00, de luni până vineri, sâmbătă între 10:00 – 13:00 și între 16:00 – 18:00, iar duminică între 10:00 – 13:00. Bilete pot fi achizționate și de la ora 19:00, la Amfiteatrul din Ipotești.

Prețul unui bilet este 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
507

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...