Ghetuțe cu…povești, la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani Filiala Nr. 2 Grivița

Ghetuțe cu…povești, la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani Filiala Nr. 2 Grivița

În prag de iarnă, când fulgii jucăuși se cern peste întinderi, cu mic și mare, ne pregătim ghetuțele, așteptându-l pe Moșu'.

Cu chef de joacă și povești, elevii Clasei Pregătitoare A Step by Step de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani (coordonatori: prof. înv. primar Olguța – Cătălina Dughilă și înv. Elena – Adina Crețu ) vor face primii pași în lumea minunată a cărților.

Lectura publică, jocul de rol, prezentarea cărților și a ghetuțelor realizate în „Atelierul lui Moș Nicolae” vor fi un bun prilej de a aduna amintiri plăcute.

Activitatea „Ghetuțe cu … povești” se va desfășura vineri, 6 decembrie 2019 începând cu ora 10, gazdă primitoare fiind Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani Filiala Nr. 2 Grivița.

Activitatea face parte din proiectul educativ „Printre CĂRȚI și … POVEȘTI” ( coordonatori proiect: prof. Olguța-Cătălina Dughilă și înv. Elena-Adina Crețu).  

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...