Cinste cartii, in Ziua Bibliotecarului - GALERIE FOTO

Cinste cartii, in Ziua Bibliotecarului - GALERIE FOTO

BIBLIOTECA JUDETEANA BOTOSANI

Pe 23 aprilie, data in care botoşănenii marchează Ziua Oraşului, în întreaga lume este cinstită CARTEA şi slujitorii săi, alături de cititori.

La Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" Botoşani, începând cu ora 9.00, au început manifestările prilejuite de Ziua Mondială a Cărţii şi Ziua Bibliotecarului, la principala instituţie de profil din judeţ având loc un Simpozion dedicat Zilei Internationale a Bibliotecarului, Cartii si Dreptului de autor.

Expoziţii de carte, dar şi foto-documentare, expoziţii de medalii, insigne, icoane, carte de buzunar şi liliput, au atras publicul cititor şi nu numai. 
 
De asemenea, în aceste zile, Biblioteca Judeţeană Botoşani este prezentă la Conferinţa naţională a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, care se desfăşoară în perioada 22-24 aprilie, în oraşul Gura Humorului din judeţul Suceava.

Conferinţa naţională ANBPR a avut ca temă "e-Aptitudini prin biblioteca publică". La eveniment a fost invitată şi Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" Botoşani, care a participat cu un stand la care au fost expuse broşuri promoţionale, pliante, afişe ale activităţilor gazduite şi organizate de instituţie, dar şi cele 11 volume ale "Studiilor Eminescologice". 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
353

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
67

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...