Cinste cartii, in Ziua Bibliotecarului - GALERIE FOTO

Cinste cartii, in Ziua Bibliotecarului - GALERIE FOTO

BIBLIOTECA JUDETEANA BOTOSANI

Pe 23 aprilie, data in care botoşănenii marchează Ziua Oraşului, în întreaga lume este cinstită CARTEA şi slujitorii săi, alături de cititori.

La Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" Botoşani, începând cu ora 9.00, au început manifestările prilejuite de Ziua Mondială a Cărţii şi Ziua Bibliotecarului, la principala instituţie de profil din judeţ având loc un Simpozion dedicat Zilei Internationale a Bibliotecarului, Cartii si Dreptului de autor.

Expoziţii de carte, dar şi foto-documentare, expoziţii de medalii, insigne, icoane, carte de buzunar şi liliput, au atras publicul cititor şi nu numai. 
 
De asemenea, în aceste zile, Biblioteca Judeţeană Botoşani este prezentă la Conferinţa naţională a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, care se desfăşoară în perioada 22-24 aprilie, în oraşul Gura Humorului din judeţul Suceava.

Conferinţa naţională ANBPR a avut ca temă "e-Aptitudini prin biblioteca publică". La eveniment a fost invitată şi Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" Botoşani, care a participat cu un stand la care au fost expuse broşuri promoţionale, pliante, afişe ale activităţilor gazduite şi organizate de instituţie, dar şi cele 11 volume ale "Studiilor Eminescologice". 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: „44 de milioane de lei au fost trimise către Botoșani pentru plata șomajului tehnic”

astăzi, 14:50
8

Prezentă în cursul zilei de vineri la Botoșani, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vizitat fabrica de confecții Formens, unde s-a întâlnit cu oameni de afaceri botoșăneni. A...

Ediția 2020 a proiectului Bibliotecii Județene debutează pe 13 iulie

astăzi, 14:29
16

Biblio-Vacanța 2020 este o ediție jubiliară, a zecea, a unuia dintre cele mai importante proiecte derulate de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani.Păstrând tradi...

Zece noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID în Botoșani, 592 la nivel național

astăzi, 14:26
79

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, au fost diagnosticate cu noul coronavirus încă zece persoane, totalul celor infectați de la debutul pandemiei ridicându-se, ...