VIDEO: Botoșăneanca Mădălina Horeanu a întors patru scaune la Vocea României!

VIDEO: Botoșăneanca Mădălina Horeanu a întors patru scaune la Vocea României!

După 6 ani de la prima apariție în acest concurs, o tânără din Botoșani, Mădălina Horeanu, a întors patru scaune la Vocea României!

Mădălina Horeanu a participat, vineri seară, la show-ul Vocea României, și a interpretat o melodie din repertoriul mult îndrăgitei Lady Gaga.

Cunoscută publicului de la Botoșani mai ales ca membră a “Mirel Manea Orchestra”, Mădălina Horeanu este unul din membrii formației de la Botoșani care a fost prezentă alături de renumitul trompetist inclusiv la palatul Papei, de la Vatican.

După o prestație artistică excelentă,  Mădălina Horeanu a decis să se alăture echipei lui Tudor Chirilă.

Dacă nu ați reușit să vedeți live momentul artistic, puteți urmări imaginile și aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

VIDEO: Județul Botoșani, vedetă la TVR. Un reportaj despre „Micul Paris din Țara de Sus”, care ar trebui să vă facă mândri că trăiți aici!

astăzi, 09:31
1741

Episodul 2 din noul sezon al emisiunii Aventura urbană, realizat de Televiziunea Română, și care a fost difuzat duminică, 13 octombrie, la TVR1, a plasat județul și municipiul Botoșani, p...

VIDEO: Peste 30.000 de credincioși la slujba Sfintei Liturghii de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași!

Luni, 14 Octombrie 2019
504

Mii de credincioși veniți din toate colțurile țării, dar și ieșeni, au participat astăzi la Sfânta Liturghie de Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. De asemenea, au fos...

VIDEO! Bugetarul X. O mărturie sinceră despre munca la stat! “E ca un clan. Nu ești întrebat ce știi să faci, ci cu cine ești prieten!”

Luni, 14 Octombrie 2019
1212

Scriam zilele trecute că Guvernele PSD din ultimii ani au creat o nouă aristocrație, a celor care sunt angajați de stat, care au salarii chiar și de trei ori mai mari decât cei care lucreaz...