Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul botoșănean la vizionarea spectacolului „Ursul păcălit de vulpe”.

Spectacolul va avea loc în sala Teatrului „Vasilache”, după următorul program:

- joi, 1 octombrie 2020, de la ora 18:00

- vineri, 2 octombrie 2020, de la ora 18:00

- sâmbătă 3 octombrie 2020, de la ora 11:00

- duminică, 4 octombrie 2020, de la ora 11:00

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Florin Iftode, Anamaria Chelaru, Mihaela Ștempel, Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Reneta Voloșcu, Pavel Petrași

A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!” (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Biletele sunt puse în vânzare  la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia, iar numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84.

Nu se fac rezervări la spectacolele organizate, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Încep înscrierile pentru cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Dans și Muzică Populară „Cânt și joc românesc”

Miercuri, 28 Octombrie 2020
261

Festivalul Internațional de Dans şi Muzică Populară „Cânt si joc românesc”, 2020 - 2021, Ediția a X -a, este organizat în perioada 2 noiembrie 2020 - 24 iunie 2021....

Demers civic pentru repararea ceasului de pe frontonul Colegiului „A.T Laurian”

Miercuri, 28 Octombrie 2020
521

Viorel Coman este botoșăneanul care a venit cu inițiativa de a repara toate ceasurile vechi din municipiul Botoșani. Primul ceas care se intenționează a  fi reparat este cel de pe frontonul...

Trei cadre medicale au pierdut lupta cu Covid -19 în ultimele 24 de ore

Marţi, 27 Octombrie 2020
3252

În ultimele 24 de ore, trei cadre medicale din România au pierdut lupta cu Covid -19.Este vorba despre Cecilia Dina, 48 ani, asistentă medicală din cadrul Spitalului județean de Urg...