Actorii Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” prezintă spectacolul “Motanul încălțat”

Actorii Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” prezintă spectacolul “Motanul încălțat”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la vizionarea spectacolului pentru copii  „Motanul încălțat” care va avea loc în sala Teatrului după următorul program: joi, 22 octombrie și vineri, 23 octombrie, de la ora 18:00 iar sâmbătă, 24 octombrie și duminică, 25 octombrie, de la ora 11:00.

"Motanul încălțat" este un spectacolul cu actori şi păpuşi, vesel şi antrenant, după Charles Perrault. Dramatizarea şi adaptarea scenică este semnată de Valentin Dobrescu. Regia artistică: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu; Muzica: Constantin Panaite şi Alexandru Panaite.

Din distribuţie fac parte actorii: Florin Iftode, Pavel Petrași, Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru, Andrei Iurescu.

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol, în sala de spectacole, se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

“Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Vă rugăm să nu uitaţi măscuţa. Dezinfectant vă punem noi la dispoziţie!

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale. Vă aşteptăm cu drag!”, au transmis organizatorii spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”

astăzi, 15:30
31

Comunicat:PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.PSD este singura alternativă l...

(P) Cristian Achiței, candidat pentru Senatul României pe lista Partidului Național Liberal: TREBUIE SĂ VOTEZI!

astăzi, 13:30
57

Comunicat:TREBUIE SĂ VOTEZI!Pentru că te-ai simțit umilit și batjocorit atunci când ai văzut că pesediștii NU AU FĂCUT NIMIC din promisiunile cu care te-au amăgit în 2016&...

(P) PMP Botoșani: Duminică este ziua în care românii vor decide viitorul acestei țări. Vă îndemnăm pe toți ca duminică să votați pe PMP

astăzi, 12:40
64

Comunicat:Astăzi este ultima zi a campaniei electorale.O campanie anormală din toate punctele de vedere - fără mitinguri, fără evenimente și cu prea puține întâlniri cu ce...