Actorii Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” prezintă spectacolul “Motanul încălțat”

Actorii Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” prezintă spectacolul “Motanul încălțat”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la vizionarea spectacolului pentru copii  „Motanul încălțat” care va avea loc în sala Teatrului după următorul program: joi, 22 octombrie și vineri, 23 octombrie, de la ora 18:00 iar sâmbătă, 24 octombrie și duminică, 25 octombrie, de la ora 11:00.

"Motanul încălțat" este un spectacolul cu actori şi păpuşi, vesel şi antrenant, după Charles Perrault. Dramatizarea şi adaptarea scenică este semnată de Valentin Dobrescu. Regia artistică: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu; Muzica: Constantin Panaite şi Alexandru Panaite.

Din distribuţie fac parte actorii: Florin Iftode, Pavel Petrași, Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru, Andrei Iurescu.

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol, în sala de spectacole, se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

“Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Vă rugăm să nu uitaţi măscuţa. Dezinfectant vă punem noi la dispoziţie!

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale. Vă aşteptăm cu drag!”, au transmis organizatorii spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
483

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
83

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...