Elsaco Electronic semnează un nou contract, în valoare de 30 de milioane de euro

Elsaco Electronic semnează un nou contract, în valoare de 30 de milioane de euro

În cursul acestei săptămâni, Elsaco Electronic a semnat contractul CL 17- Reabilitare stație de clorinare și amenajare incintă captare Izvarna; reabilitare și extindere conductă aducțiune Izvarna - Craiova fir II Tronson I, cu beneficiarul Compania de Apă Oltenia.

Contractul mai sus menționat a fost adjudecat de Elsaco Electronic, în asociere cu Hidroconstrucția și Ecoapa Design, și are o valoare de 122.107.823,19 lei (fără TVA).

“Contractul vizează proiectarea și execuția următoarelor lucrări: reabilitare conductă de aducțiune fir II, pe o lungime de 18.858 metri (PN6); extindere conductă de aducțiune fir II cu conductă din PAFSIN, De1200 mm, SN10000, PN6, pe o lungime de 1.587 metri; reabilitare cămine existente; reabilitare subtraversare de râu (prin foraj orizontal sau microtunneling) și subtraversări de drumuri naționale; reabilitarea stației de clorinare; reabilitarea clădirii administrative, precum și amenajarea drumului de acces provizoriu”, a anunțat compania într-un comunicat de presă.

De asemenea, în cadrul contractului, se elaborează Proiectul Tehnic, documentația necesară obținerii autorizațiilor și avizelor necesare execuției; precum și lucrările de construcție, furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice, testare și punere în funcțiune a acestora și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în perioada de garanție.

În luna septembrie, cu aceeași companie, a fost semnat și contractul Reabilitare conductă aducțiune Izvarna – Craiova fir II, Tronson VI, în valoare de 54.403.620,10 lei (fără TVA), contract adjudecat de asocierea firmelor Elsaco Electronic (lider de asociere) și Ecoapa Design.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
67

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...