Strigătul disperat de ajutor al unei botoșănence pentru soțul său

Strigătul disperat de ajutor al unei botoșănence pentru soțul său

Daniela Amortoae este o femeie din Botoșani, mamă  a doi copii, care are nevoie disperată de ajutor pentru a susține tratamentul soțului său bolnav de cancer. Paul Amortoae are 47 de ani si de doi ani se luptă cu o boală crudă, primind diagnosticul de cancer pe creier.

De la aflarea cruntului diagnostic atât el cât și familia sa trăiesc o adevărată dramă. Cu toate că a trecut prin trei operații în Iași și a urmat tratamente cu citostatice recomandate de un medic din Turcia iar boala părea că a fost învinsă, Paul Amortoae nu a putut face față efectelor adverse ale citostaticelor și a făcut o hemipareză pe partea stângă , pierzându-și aproape integral vederea. Având în continuare nevoie de tratament pentru întreținere, Paul Amortoaie nu își permite financiar să se  deplaseze în Turcia mai ales că soția sa se află momentan în șomaj tehnic , iar costul tratamentului este prea mare neavând posibilitatea financiară de a-l achiziționa.

“Am sperat și încă sper, că poate Dumnezeu se va îndura și de mine, îmi doresc să trăiesc, să fiu alături de familia mea, am nevoie de tratament pentru întreținere, am nevoie de o alimentație echilibrată, îmi doresc enorm de mult să merg la control în Turcia .Și revin cu rugămintea către dumneavoastră oamenii buni, să mă ajutați să pot reuși să scap și eu de acest necaz greu încercat de mine. Cealaltă strângere de fonduri, a expirat și am redeschis aceasta, vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați fost alături și vă rog din suflet nu mă lăsați, vreau să trăiesc!” , a fost mesajul transmis de Paul Amortoaie către toí cei care pot ajuta.

Conturile unde se pot dona sunt deschise la BCR pe numele fiicei Amortoae Dorina Maria:

Cont Lei:  RO84RNCB0041143810440003

Cont Euro: RO73RNCB0041143810440007

De asemenea, Daniela Amortoae poate fi contactată și telefonic  la numărul 0746 642 229, pentru orice informație sau ajutor.

Iată și link-ul unde se pot face donații: https://www.facebook.com/donate/231737884603046/232638694512965/