O grădiniță din județul Botoșani a primit donații strânse de către polițista de frontieră din Dorohoi

O grădiniță din județul Botoșani a primit donații strânse de către polițista de frontieră din Dorohoi

Simona Elena, polițista de frontieră din Dorohoi cunoscută pentru implicarea sa în numeroase cazuri sociale, a reușit să doneze Grădiniței Tătărășeni din comuna Havârna, din județul Botoșani, jucării de care copilașii se vor bucura imediat ce vor reintra în colectivitate.

Actul de binefacere a fost primit cu entuziasm de educatoarele din cadrul grădiniței, nevoia de materiale didactice fiind foarte mare.

„Nu am cuvinte câteodată să vă mulțumesc celor care donați jucării, hăinuțe, alimente și tot ce este necesar pentru cei care au nevoie. Întotdeauna am grija ca totul să ajungă la copilași și cei care au cu adevărat nevoie cu ajutorul dumneavoastră și vă mulțumesc. Unele jucării donate de dumneavoastră au ajuns la Grădiniță Tătărășeni, din comuna Havana, județul Botoșani prin doamna educator Simona Hudișteanu.

M-am bucurat alături de doamna educatoare ca un copilaș și eu: ,,Vai, ce bine! Am animăluțele pentru tema aia, cărți pentru aia, puzzle pentru cealaltă, chiar aveam nevoie. Copilașii se vor bucura tare mult de jucării. Îmi mulțumea în repetate rânduri și am trăit și eu aceste sentimente unice. I-am promis că o să mai revin pentru copilași.

La sate nu întotdeauna sunt același condiții și posibilități ca la oraș si nu este vina nimănui”, a transmis Simona Elena.

Aceasta poate fi contactată la numărul de telefon 0762225673.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aproape 10.000 de pensionari din Botoșani au primit indemnizație socială

astăzi, 11:20
4

Numărul de beneficiari ai indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost, în iunie 2020, de 956.586 persoane, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP). Botoșa...

Tabletele pentru elevii din mediile defavorizate vor ajunge în școli până pe 10 septembrie

astăzi, 09:15
75

Contractul pentru achiziţia a 250.000 de tablete, care vor ajunge la elevii din medii defavorizate din partea statului, va fi semnat până la sfârşitul lunii august.Anunțul a fost f...

Lângă noi: Patronul unui magazin din Suceava și-a ucis cu ranga un client din cauza datoriilor

astăzi, 08:56
318

Banii i-au luat mințile unui afacerist din Suceava. Patronul unui magazin l-a atacat cu ranga pe un client din cauza unei datorii, informează Realitatea PLUS.Se pare că între victimă și...