O grădiniță din județul Botoșani a primit donații strânse de către polițista de frontieră din Dorohoi

O grădiniță din județul Botoșani a primit donații strânse de către polițista de frontieră din Dorohoi

Simona Elena, polițista de frontieră din Dorohoi cunoscută pentru implicarea sa în numeroase cazuri sociale, a reușit să doneze Grădiniței Tătărășeni din comuna Havârna, din județul Botoșani, jucării de care copilașii se vor bucura imediat ce vor reintra în colectivitate.

Actul de binefacere a fost primit cu entuziasm de educatoarele din cadrul grădiniței, nevoia de materiale didactice fiind foarte mare.

„Nu am cuvinte câteodată să vă mulțumesc celor care donați jucării, hăinuțe, alimente și tot ce este necesar pentru cei care au nevoie. Întotdeauna am grija ca totul să ajungă la copilași și cei care au cu adevărat nevoie cu ajutorul dumneavoastră și vă mulțumesc. Unele jucării donate de dumneavoastră au ajuns la Grădiniță Tătărășeni, din comuna Havana, județul Botoșani prin doamna educator Simona Hudișteanu.

M-am bucurat alături de doamna educatoare ca un copilaș și eu: ,,Vai, ce bine! Am animăluțele pentru tema aia, cărți pentru aia, puzzle pentru cealaltă, chiar aveam nevoie. Copilașii se vor bucura tare mult de jucării. Îmi mulțumea în repetate rânduri și am trăit și eu aceste sentimente unice. I-am promis că o să mai revin pentru copilași.

La sate nu întotdeauna sunt același condiții și posibilități ca la oraș si nu este vina nimănui”, a transmis Simona Elena.

Aceasta poate fi contactată la numărul de telefon 0762225673.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
282

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
408

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...