Inspectoratul Școlar, „complice” oficial în obținerea a „5000 de zâmbete”

Inspectoratul Școlar, „complice” oficial în obținerea a „5000 de zâmbete”

Inspectorul școlar general, Gabriel Hârtie, și-a exprimat acordul oficial cu privire la campania umanitară „5000 de zâmbete”, inițiată de către liderul Grupului Civic din Botoșani, Daniel Câșlariu. Proiectul se adresează copiilor defavorizați din mediul rural, din întreg județul, asociația intenționând să ofere 5000 de cadouri, în perioada 2-6 decembrie a.c., în școli.

Liderul asociației crede cu tărie că, și de această dată, societatea civilă botoșăneană va reacționa pozitiv în această ecuație, arătându-se generoasă și dornică să contribuie la o bucurie colectivă a 5000 de copii. Convins că va fi ajutat de oameni cu suflet mare, Câșlariu a dat comandă de 2500 de pachețele, vineri, către o companie producătoare de dulciuri parteneră.

Conform estimărilor, pe lângă donațiile și reducerile pe care agenții economici le oferă pentru această cauză, este nevoie de un efort financiar propriu de circa 10 lei pe pachet, adică de 50.000 de lei pentru realizarea integrală a obiectivului asociației.

În două luni, Grupul Civic a ajutat 14 familii, dintre care pentru una a ridicat o casă de la 0, cu fonduri din donațiile botoșănenilor.

Pentru „5000 de zâmbete”, cei care vor să facă o bucurie, pot dona prin depunere în contul RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei) sau contul RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro).

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
179

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
270

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...