FOTO: „Bucuria toamnei”, sporită de liceeni cu suflet mare ai Liceului „Petru Rareș”

FOTO: „Bucuria toamnei”, sporită de liceeni cu suflet mare ai Liceului „Petru Rareș”

Toamna este anotimpul abundenţei şi al belşugului. Sub deviza “Bucuria toamnei”, voluntarii Liceului Tehnologic “Petru Rareş” din Botoşani au dus la bun sfârșit, în perioada 4-12 noiembrie a.c., proiectul de voluntariat „Săptămâna fructelor şi legumelor donate”, cu finalitate umanitară.

„Ne bucurăm întotdeauna să facem un bine celor dragi nouă, aşa că ne-am mobilizat şi de această dată şi am reuşit să adunăm, din donaţiile făcute de voluntarii noştri, fructe şi dulciuri”

, subliniează Andreea Șalariu, profesor coordonator de proiect.

Bunătățile au fost împărţite cu drag copiilor din Centrul „Sf. Mina” Botoşani, dar şi liceenilor. Vizita la Centrul „Sf. Mina” Botoşani, sub coordonarea Mihaelei Vasilachi şi a Andreei Şalariu, a fost o reală încântare pentru toți participanții, susțin inițiatorii acțiunii caritabile.

„Am fost primiţi cu aşa de mult entuziasm şi cu multe, multe zâmbete de către micuţii care locuiesc aici. Aşa de mare ne-a fost bucuria, că am promis că ne vom întoarce de Crăciun, să îi colindăm şi să ne jucăm în zăpadă! Aceşti copii minunaţi ne-au amintit cât de minunată poate fi copilăria, atunci când te bucuri sincer de ea. Desigur că ne-am pus la treabă şi imaginaţia şi creativitatea şi am realizat câteva desene pentru expoziţia <>, care au fost însoţite şi de mesaje dedicate acestei ocazii”

, a conchis profesoara Andreea Șalariu.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

astăzi, 16:03
296

Două profesoare de la Școala Gimnazială Zamostea din Suceava se acuză reciproc de loviri. Conflictul ar fi pornit după ce una dintre ele, care este directoarea școlii, nu ar fi lăsat-o pe coleg...

Posturi de medici scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

astăzi, 12:22
406

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante de medic.Este vorba despre un post cu normă întreagă de med...

Starețul plecat din Botoșani care a fost hirotesit arhimandrit chiar de Ziua Eroilor!

astăzi, 11:59
380

De Înălțarea Domnului, care reprezintă și Ziua Națională a Eroilor, au fost oficiate slujbe de pomenire pentru eroii neamului românesc în toate catedralele, bisericile, mănăs...