Copilul de 9 ani din Dobârceni care a preluat rolul de TATĂ pentru cei patru frați își vede visul împlinit

Copilul de 9 ani din Dobârceni care a preluat rolul de TATĂ pentru cei patru frați își vede visul împlinit

Florinel Baștic, băiețelul din Dobârceni, județul Botoșani, care la cei 9 ani pe care îi are a preluat rolul tatălui care i-a părăsit, se poate bucura împreună cu cei patru frățiori de o nouă locuință.

Copilașii au fost abandonați de tată iar mama lucrează în Germania pentru a le asigura viitorul. Cei cinci frățiori se află în grija bunicii dar dorul de mamă nu poate fi domolit în inimile lor micuțe. Florinel și-a văzut visul împlinit și speră că doar așa mama lui se va putea reîntoarce în țară pentru a le fi alături.

În doar 32 de zile, Asociația „Grup Civic” Botoșani a reușit să construiască o casă și a îndeplinit visul micuțului băiețel. În continuare este nevoie de sprijinul comunității pentru ca micuța gospodărie să fie dotată cu cele necesare traiului. Copiii au nevoie de mobilier pentru bucătărie, paturi pentru camerele copiilor, centrală și calorifere.

Iată și mesajul transmis de Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației “Grup Civic” Botoșani:

“Oameni buni, cu suflet mare, vreau să vă împărtăşesc o nouă bucurie. În doar 32 de zile, am reuşit să ridicăm o casă nouă pentru Florinel Baştic, băieţelul care a ajuns să ţină locul părinţilor pentru cele patru surioare, după ce tatăl i-a părăsit şi mama a plecat la muncă în străinătate. Cei cinci fraţi locuiesc împreună cu bunicii, însă Florinel a preluat multe dintre responsabilităţi, deşi este la vremea jocului şi a copilăriei care ar trebui să fie fără griji.

Vreau să le mulţumesc din suflet tuturor celor care s-au implicat în acest proiect de suflet

şi  au contribuit demonstrând încă o dată că faptele bune fac minuni.

Am reuşit să amenajăm o fosă, iar noua casă este racordată la reţeaua de apă. În scurt timp va fi racordată şi la reţeaua de alimentare cu energie electrică. Bunica celor cinci fraţi nu are cuvinte pentru a aduce mulţumiri pentru ajutorul primit şi se roagă ca bunul Dumnezeu să-i răsplătească întreit pe toţi cei care i-au ajutat.

Mai avem nevoie de mobilier pentru bucătărie, paturi pentru camerele copiilor, centrală şi calorifere. Îi mulţumim bunului Dumnezeu că ne-a dat putere să ridicăm această casă şi tot cu ajutorul lui Dumnezeu şi al dumneavoastră sperăm să împlinim acest vis frumos.

Impresionat de bucuria celor cinci frăţiori care privesc noua căsuţă ca pe un palat, îndrăznesc să vă rog să ne sprijiniţi în continuare. Pe lângă căsuţa nouă, cei cinci frăţiori vor avea bucuria de a-şi revedea mama, care va reveni acasă.

Dumnezeu şi Maica Domnului să vă binecuvânteze!

Dacă si dumneavoastră vrei sa donați din puținul vostru o puteți face aici:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22. Cu specificația FLORINEL.https://www.paypal.com/paypalme/Asociatiagrupcivic

Relatii la numărul de telefon 0759 362 916”, a transmis Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației “Grup Civic” Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta