Anchetă la un liceu din Botoşani după ce un elev ar fi venit cu un cuţit la ore!

Anchetă la un liceu din Botoşani după ce un elev ar fi venit cu un cuţit la ore!
Anchetă a Poliţiei la un liceu din municipiul Botoşani, după ce unul dintre elevi ar fi venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie, după ce a avut un conflict cu un coleg de clasă.

Totul s-ar fi întâmplat în data de 1 aprilie la Liceul de Artă "Ştefan Luchian". Cu o zi înainte, doi elevi de clasa a VII-a au avut un conflict, din câte se pare cei doi agresându-se reciproc.  A doua zi unul dintre elevi ar fi venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie, pe care l-a ţinut în ghiozdan pe tot parcursul orelor de curs, dorind cel mai probabil să îl intimideze pe colegul cu care se certase.

Mai mulţi colegi ai celor doi copii i-au spus dirigintei clasei că elevul respectiv s-a lăudat că are un cuţit în ghiozdan, fiind anunţată conducerea şcolii. Directorul unităţii de învăţământ, profesorul Beatrice Păpădie, a sesizat în data de 2 aprilie şi Poliţia.

“Am aflat de la copii că elevul respectiv ar fi avut în ghiozdan un cuţit. Am dispus constituirea unei comisii care să ancheteze cele sesizate şi am anunţat şi Poliţia. Nu ştim dacă elevul a avut într-adevăr acel cuţit, pentru că nimeni nu l-a văzut, dar în urma anchetelor ce vor fi făcute şi de către noi şi de poliţie vom vedea ce s-a întâmplat. Vom chema şi părinţii la şcoală să discutăm cu ei", ne-a declarat prof. Beatrice Păpădie.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, fiind efectuate cercetări pentru loviri sau alte violenţe şi port fără drept de armă albă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Radu Roșu, despre meciul CSM - Târgoviște: "Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom câștiga"

astăzi, 20:27
63

CSM Botoșani se deplasează la Târgoviște, acolo unde vor da piept cu "lanterna roșie", CSU Târgoviște. Partida pare a fi una foarte simplă pentru Botoșani, având &ic...

Expoziție a terapiilor complementare, la Muzeul Județean din Botoșani

astăzi, 19:35
139

Vineri, 25 octombrie a.c., începând cu ora 12:00, va avea loc deschiderea oficială a Expoziției de terapii complementare, găzduită de Muzeul Județean Botoșani. Aceasta este organizat...

Prea multe locuri de muncă pentru absolvenții de liceu din Botoșani

astăzi, 18:35
470

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat  “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate&...