Anchetă la un liceu din Botoşani după ce un elev ar fi venit cu un cuţit la ore!

Anchetă la un liceu din Botoşani după ce un elev ar fi venit cu un cuţit la ore!

Anchetă a Poliţiei la un liceu din municipiul Botoşani, după ce unul dintre elevi ar fi venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie, după ce a avut un conflict cu un coleg de clasă.

Totul s-ar fi întâmplat în data de 1 aprilie la Liceul de Artă "Ştefan Luchian". Cu o zi înainte, doi elevi de clasa a VII-a au avut un conflict, din câte se pare cei doi agresându-se reciproc.  A doua zi unul dintre elevi ar fi venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie, pe care l-a ţinut în ghiozdan pe tot parcursul orelor de curs, dorind cel mai probabil să îl intimideze pe colegul cu care se certase.

Mai mulţi colegi ai celor doi copii i-au spus dirigintei clasei că elevul respectiv s-a lăudat că are un cuţit în ghiozdan, fiind anunţată conducerea şcolii. Directorul unităţii de învăţământ, profesorul Beatrice Păpădie, a sesizat în data de 2 aprilie şi Poliţia.

“Am aflat de la copii că elevul respectiv ar fi avut în ghiozdan un cuţit. Am dispus constituirea unei comisii care să ancheteze cele sesizate şi am anunţat şi Poliţia. Nu ştim dacă elevul a avut într-adevăr acel cuţit, pentru că nimeni nu l-a văzut, dar în urma anchetelor ce vor fi făcute şi de către noi şi de poliţie vom vedea ce s-a întâmplat. Vom chema şi părinţii la şcoală să discutăm cu ei", ne-a declarat prof. Beatrice Păpădie.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, fiind efectuate cercetări pentru loviri sau alte violenţe şi port fără drept de armă albă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de circa 18.000 de lei aplicate de jandarmi în acest weekend

astăzi, 15:33
107

Misiunile executate în acest weekend de către jandarmii botoșăneni s-au finalizat cu aplicarea a 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18000 de lei.C...

Descoperire „explozivă” la Stâncești

astăzi, 15:31
212

Descoperire mai puțin obișnuită la Stâncești, comuna Mihai Eminescu, unde un bărbat a găsit un element de muniție printre pietrișul folosit la amenajarea unui podeț.S-a înt&ac...

Steerilitatea lumii ce vine. Când prostia a prins încredere în sine și curajul de a se considera egala inteligenței

astăzi, 13:47
244

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Putem să râdem în multe feluri de prostia monumentală a Oliviei Steer și de tribulațiile ei ridicole, dar ceea ce rămâne dup...