USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

Filiala județeană a Uniunii Salvați România (USR) și-a desemnat candidatul pentru Primăria municipiului Botoșani. În urma unui balotaj intern bazat pe o dezbatere și a unui proces de votare secretă, ambele desfășurate duminică, la sediul organizației, juristul Gelu Graur a fost nominalizat drept câștigător al competiției.

Nu mai puțin de 62 de membri ai USR și-au exprimat opțiunea în legătură cu cel care va reprezenta filiala la Primăria municipiului-reședință de județ. Competiția internă a desemnării acestuia a debutat pe 20 ianuarie a.c., odată cu cea vizând candidatul pentru Consiliul Județean, respectiv cu întocmirea celor două liste de consilieri locali și județeni.

Mă bucur că am desemnat candidatul și îl vom susține cum ne stă în putință. Eu nu am avut o preferință”, a punctat Andrei Drancă, liderul USR Botoșani.

Lupta internă pentru Primăria municipiului Botoșani s-a dat între Marcel Gheorghiţă, inginer energetician în mediul privat, și Gelu Graur, consilier juridic în mediul privat, fost angajat al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, cunoscut botoșănenilor mai ales după participarea la concursul “Vocea României”.

Graur a fost ales de un număr de 34 de delegați. La celălalt pol, Marcel Gheorghiță a obținut 28 de voturi. Interesant este că juristul figurează al cincilea pe lista de 16 membri propuși de USR pentru Consiliul Local, în fruntea căreia se află Gheorghiță, după care urmează Raluca Curelariu, Mihaela Axinte și Andrei Turcoman.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
217

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
170

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
836

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...