USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

Filiala județeană a Uniunii Salvați România (USR) și-a desemnat candidatul pentru Primăria municipiului Botoșani. În urma unui balotaj intern bazat pe o dezbatere și a unui proces de votare secretă, ambele desfășurate duminică, la sediul organizației, juristul Gelu Graur a fost nominalizat drept câștigător al competiției.

Nu mai puțin de 62 de membri ai USR și-au exprimat opțiunea în legătură cu cel care va reprezenta filiala la Primăria municipiului-reședință de județ. Competiția internă a desemnării acestuia a debutat pe 20 ianuarie a.c., odată cu cea vizând candidatul pentru Consiliul Județean, respectiv cu întocmirea celor două liste de consilieri locali și județeni.

Mă bucur că am desemnat candidatul și îl vom susține cum ne stă în putință. Eu nu am avut o preferință”, a punctat Andrei Drancă, liderul USR Botoșani.

Lupta internă pentru Primăria municipiului Botoșani s-a dat între Marcel Gheorghiţă, inginer energetician în mediul privat, și Gelu Graur, consilier juridic în mediul privat, fost angajat al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, cunoscut botoșănenilor mai ales după participarea la concursul “Vocea României”.

Graur a fost ales de un număr de 34 de delegați. La celălalt pol, Marcel Gheorghiță a obținut 28 de voturi. Interesant este că juristul figurează al cincilea pe lista de 16 membri propuși de USR pentru Consiliul Local, în fruntea căreia se află Gheorghiță, după care urmează Raluca Curelariu, Mihaela Axinte și Andrei Turcoman.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Georgel Durnea, fostul patron al Gerom de la Zăicești, a încetat din viață în urma epidemiei de coronavirus

Duminică, 5 Iulie 2020
3705

La doar câteva zile după ce primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață după ce a fost depistat pozitiv la testul Covid-19, un alt lider politic din această co...

Atac sângeros la Botoșani: un bărbat și-a atacat vecinul cu o drujbă! A fost reținut urgent de polițiști

Duminică, 5 Iulie 2020
1533

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani din municipiul Botoșani.În urma probatoriului admi...

63,16% dintre botoșănenii care au dat Bac-ul în acest an, l-au și promovat

Duminică, 5 Iulie 2020
357

La nivelul județului Botoșani, rata de promovare înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului național de Bacalaureat, fără etapa specială, după soluționarea contestațiilor, ...