USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

Filiala județeană a Uniunii Salvați România (USR) și-a desemnat candidatul pentru Primăria municipiului Botoșani. În urma unui balotaj intern bazat pe o dezbatere și a unui proces de votare secretă, ambele desfășurate duminică, la sediul organizației, juristul Gelu Graur a fost nominalizat drept câștigător al competiției.

Nu mai puțin de 62 de membri ai USR și-au exprimat opțiunea în legătură cu cel care va reprezenta filiala la Primăria municipiului-reședință de județ. Competiția internă a desemnării acestuia a debutat pe 20 ianuarie a.c., odată cu cea vizând candidatul pentru Consiliul Județean, respectiv cu întocmirea celor două liste de consilieri locali și județeni.

Mă bucur că am desemnat candidatul și îl vom susține cum ne stă în putință. Eu nu am avut o preferință”, a punctat Andrei Drancă, liderul USR Botoșani.

Lupta internă pentru Primăria municipiului Botoșani s-a dat între Marcel Gheorghiţă, inginer energetician în mediul privat, și Gelu Graur, consilier juridic în mediul privat, fost angajat al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, cunoscut botoșănenilor mai ales după participarea la concursul “Vocea României”.

Graur a fost ales de un număr de 34 de delegați. La celălalt pol, Marcel Gheorghiță a obținut 28 de voturi. Interesant este că juristul figurează al cincilea pe lista de 16 membri propuși de USR pentru Consiliul Local, în fruntea căreia se află Gheorghiță, după care urmează Raluca Curelariu, Mihaela Axinte și Andrei Turcoman.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat: „Este posibil ca săptămâna viitoare să fie decisă prelungirea cu încă o lună a stării de urgenţă”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
1902

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că este foarte posibil ca starea de urgenţă decretată în contextul pandemiei de COVID-19 ...

Coronavirus: Bilanțul deceselor în România a ajuns la 146

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
684

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat șase noi decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre trei persoane din Hunedoara, două din Suceava și unul din București, chia...

Al doilea oraș din țară care intră în carantină totală. „Vom permite doar transportul de marfă și aprovizionarea populației”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
658

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a anunţat că oraşul Ţăndărei intră în carantină totală, conform Ordonanţei Militare numărul 7. Decizia a fost luată în urma număr...