Un viceprimar din Botoșani îi mulțumește lui Ponta pentru „emblemă”. „Am făcut campanie cu poza dumnealui în mână”

Un candidat la o primărie din județ i-a transmis recunoștință lui Victor Ponta, dintr-un temei cel puțin bizar. 

Un viceprimar din Botoșani îi mulțumește lui Ponta pentru „emblemă”. „Am făcut campanie cu poza dumnealui în mână”

Aspirantul la funcția de primar al comunei Văculești desemnat de organizația județeană a Pro România i-a mulțumit public fondatorului și liderului partidului pentru... „emblemă”.

Este vorba despre actualul viceprimar Constantin Diaconescu, intrat în învățământ ca profesor în urmă cu 32 de ani, care a susținut o scurtă expunere de motive pentru candidatura sa, în cadrul conferinței de presă susținute de către deputatul Mihaela Huncă la sediul filialei pe care cea din urmă o coordonează, unde a fost invitat.

„De cinci ani lucrez în administrație, într-o comună frumoasă, cu cetățeni deosebiți, și vreau să lucrez în continuare pentru ea. Ne propunem o administrație modernă și mai flexibilă, să zic așa, din anumite puncte de vedere. Zic eu că anumite lucruri nu au fost făcute cum ar trebui și poate că voi reuși să le fac mai bine”, a spus Diaconescu.

Discursul său a fost încheiat însă în fraze care amintesc de epoca ceaușistă, cu mențiunea că acesta a adresat mai întâi mulțumiri către colegii din Primăria comunei, indiferent de culoarea lor politică, el fiind ales viceprimar din ipostaza de independent.

„Mulțumesc tuturor consilierilor locali cu care am lucrat la Văculești, mulțumesc celor care m-au votat acum patru ani, am fost singurul pretendent la funcția de viceprimar, votat cu 9 voturi din 11, iar colegii au avut încredere în mine. Sper că nu i-am dezamăgit, o parte din ei vor candida pe lista de consilieri și le urez succes. Le urez succes și colegilor cu care vom face acțiuni sub sigla Pro România. Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru că emblema lui este atât de evidentă și atât de pregnantă în interesul cetățenilor. Am făcut campanie cu poza dumnealui și a doamnei Mihaela Huncă în mână și am fost primit de cătețenii comunei cu plăcere”, a mai spus viceprimarul.

O descriere succintă i-a făcut și deputatul botoșănean Mihaela Huncă, care a arătat că „este apreciat si iubit de oameni. S-a implicat activ în realizarea proiectelor din comună. Un om cu experienţă în administraţia locală care ştie că fondurile europene pot fi o sursă de finanţare pentru lucrări de infrastructură și extinderea utilităţilor”.

Reiterăm că lista pentru localele din 27 septembrie a.c. a organizației județene a Pro România nu este încă definitivată, nefiind desemnați candidați pentru toate primăriile din județ, însă lidera susține că filiala este pregătită pentru alegeri, reprezentanții în birourile de circumscripție sunt deja numiți și formați, unica dificultate fiind strângerea semnăturilor, îngreunată de condițiile epidemiologice.

 

Spune-ne opinia ta