Liderul PNL Botoşani, dezamăgit de lipsa de reacţie a tinerilor

Cătălin Flutur se aştepta ca mai mulţi tineri să iasă la vot, pentru a contrabalansa opţiunea politică a botoşănenilor de peste 45 de ani, care votează în mod tradiţional cu PSD.

Liderul PNL Botoşani, dezamăgit de lipsa de reacţie a tinerilor

 Cătălin Flutur alături de Alina Gorghiu, preşedintele PNL  Ştiri.Botoşani.Ro

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Cătălin Flutur, se declară dezamăgit de lipsa de interes a tinerilor pentru politică şi mai ales pentru alegerile parlamentare.

"Sunt dezamăgit în ceea ce priveşte structura votului pentru că la Botoşani sunt peste 60% de peste 45 de ani. Noi am încercat (să-i scoatem pe tineri la vot) dar este aşa, o lipsă de interes pentru ceea ce înseamnă politică, nici nu mă miră pentru că vorbim de structura de vot şi pe categorii profesionale, dar atâta timp cât în diaspora nu s-au atins 100.000 de voturi, iar cele mai multe au fost undeva în Republica Moldova, cred că aici s-a balansat ceva din voturi", spune Cătălin Flutur.

Cât despre posibila "răsturnare" a Alinei Gorghiu de la conducerea PNL, Cătălin Flutur crede că decizia va aparţine partidului.

"Mai mult decât atât, noi în 2017 avem alegerile normale în partid, pe care le aşteptăm din 2014 pentru că noi suntem în acel ciclu... alegerile vor fi cel mai probabil în primăvara acestui an. Organizaţiile vor hotărî, prin delegaţii la congres, şi este foarte important să vedem cine îşi va asuma conducerea partidului", a susţinut liderul PNL Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta