Cristian Achiţei: "Am votat pentru dezvoltarea judeţului Botoşani"

Însoţit de familie şi de colegii de partid, între care şi candidaţi la alegerile de astăzi, Cristian Achiţei spune că a votat pentru salarii mai bune şi pentru dezvoltarea judeţului.

Cristian Achiţei: "Am votat pentru dezvoltarea judeţului Botoşani"

 Cristian Achiţei la vot  Ştiri.Botoşani.Ro

Liniştea unui cartier botoşănean, spartă de alaiul politicienilor care au însoţit un candidat la alegerile parlamentare! Liberalul Cristian Achiţei şi-a exercitat dreptul la vot la una dintre secţiile deschise în cadrul Şcolii 13, acolo unde cu câteva minute înainte votase şi prefectul Dan Nechifor.

Alături de soţie şi de fiu, Cristian Achiţei a depus în urne cele două buletine de vot, sub privirile colegilor de partid, de asemenea candidaţi pentru unul dintre mandatele de senator şi deputat din partea judeţului Botoşani, precum şi a primarului Cătălin Flutur, liderul PNL Botoşani. "Am votat în primul rând pentru dezvoltarea judeţului Botoşani, am votat pentru investiţii, locuri de muncă bine plătite. Îi rog din suflet pe toţi botoşănenii să meargă astăzi la vot, îi rog şi pe tineri să meargă la vot pentru ca împreună să ducem România înainte", a declarat Cristian Achiţei.

Liderul PNL, Cătălin Flutur, a făcut de asemenea un apel la botoşăneni să nu trateze cu indiferenţă procesul electoral de astăzi. "Este foarte important pentru Botoşani să iasă în număr cât mai mare la vot pentru că o prezenţă de peste 45% înseamnă posibilitatea de a continua ceea ce a început Guvernul Cioloş, în frunte cu Dacian Cioloş", a susţinut Cătălin Flutur.

În rândul susţinătorilor lui Cristian Achiţei s-au numărat Costel Şoptică, Cristian Roman şi Gabriel Alecsandru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

astăzi, 12:58
249

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
3777

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...

Alerte meteo de la primar pentru cetăţenii dintr-o comună botoşăneană!

Marţi, 19 Septembrie 2017
8209

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiţi, a făcut un apel pe o reţea de socializare către cetăţenii din satele Răchiţi, Roşiori, Costeşti şi Cişmea, posesori de telefoane mobile, să-i tr...