Cătălin Flutur: "Rezultatul final este cel după ce apare şi ultimul buletin de vot"- FOTO, VIDEO

PNL luptă până la ultimul buletin de vot- este mesajul transmis de liderul PNL Botoşani, Cătălin Flutur, aflat în ipostaza de a conduce un municipiu într-un judeţ condus de PSD şi cu un guvern format, în majoritate, de PSD.

Cătălin Flutur: "Rezultatul final este cel după ce apare şi ultimul buletin de vot"- FOTO, VIDEO

   Ştiri.Botoşani.Ro

Municipiul Botoşani trebuie să beneficieze de acelaşi tratament ca orice alt municipiu PSD, chiar dacă la putere va fi PSD, iar primarul are o altă culoare politică, spune Cătălin Flutur, liderul PNL Botoşani.

Însoţit de Cristian Roman, Verginel Gireadă şi Costel Şoptică- toţi candidaţi la alegerile parlamentare, preşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur, a oferit primele declaraţii după publicarea rezultatelor exit- poll-urilor la nivel central.

"Vreau să vă spun că s-a mai terminat o rundă de alegeri, fiecare dintre noi a văzut exit-poll-urile. Eu personal sper ca în urma acestor alegeri românii şi botoşănenii să aibă de câştigat. Vom vedea în timp dacă vom avea de câştigat, consider că aproape că s-a văzut fidel după structura de vârstă a electoratului şi scorul, e aproape la fel. Sunt nişte exit- poll-uri, noi vom număra întotdeauna până la capăt. Ca de fiecare dată, rezultatul final este cel după ce apare şi ultimul buletin de vot, am avut în timp tot felul de surprize vizavi de procentaje, de scoruri. Eu vreau să-i felicit pe colegii mei pentru toată activitatea din ultima perioadă, echipele de campanie care au muncit foarte mult, vreau să-i felicit şi pe cei de la PSD pentru scorul realizat, care de altfel este probabil o copie fidelă a alegerilor parlamentare şi prezidenţiale în judeţul Botoşani de la ultimele rânduri de alegeri din 2012 şi din 2008. Nu întotdeauna performanţele de la locale se transferă automat în performanţele de la parlamentare. Deci vom aştepta numărătoarea voturilor şi vom vedea cine intră în Parlament, unde intră în Parlament şi bineînţeles ce majorităţi se vor forma", a declarat Cătălin Flutur.
 




 

 

Spune-ne opinia ta