Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Prefectul județului, Dan Nechifor, a transmis, joi, un mesaj către directorii instituțiilor publice deconcentrate din Botoșani, privitor la scrutinul electoral ce se va derula în data de 11 decembrie, în contextul în care o parte dintre cei care conduc deconcentratele sunt și oameni politici.

Potrivit reprezentantului Guvernului, este interzisă utilizarea mașinilor instituțiilor publice și a microbuzelor școlare pentru alegeri. Nechifor a spus că orice sesizare privitor la încălcări ale legii va ajunge la Poliție. 

"Mesajul a fost transmis membrilor comisiei județene din care fac parte inclusiv șefii de deconcentrate, orice sesizare ajunge direct la Poliție. Este foarte simplu. Este un reprezentat din cadrul structurii centrale a Ministerului Afacerilor Interne care este prezent la Botoșani pe toată durata desfășurării procesului electoral și până la finalizarea acestuia", a spus prefectul Dan Nechifor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Spectacol și foc de artificii, pregătite pentru botoșăneni de Revelion

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
1213

Consilierii locali vor aloca, în ședința ordinară de săptămâna viitoare, fondurile necesare pentru organizarea spectacolului din noaptea de Revelion, din Piața Revoluției. ...

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
1525

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
421

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...