Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Prefectul județului, Dan Nechifor, a transmis, joi, un mesaj către directorii instituțiilor publice deconcentrate din Botoșani, privitor la scrutinul electoral ce se va derula în data de 11 decembrie, în contextul în care o parte dintre cei care conduc deconcentratele sunt și oameni politici.

Potrivit reprezentantului Guvernului, este interzisă utilizarea mașinilor instituțiilor publice și a microbuzelor școlare pentru alegeri. Nechifor a spus că orice sesizare privitor la încălcări ale legii va ajunge la Poliție. 

"Mesajul a fost transmis membrilor comisiei județene din care fac parte inclusiv șefii de deconcentrate, orice sesizare ajunge direct la Poliție. Este foarte simplu. Este un reprezentat din cadrul structurii centrale a Ministerului Afacerilor Interne care este prezent la Botoșani pe toată durata desfășurării procesului electoral și până la finalizarea acestuia", a spus prefectul Dan Nechifor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

astăzi, 16:05
60

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

astăzi, 14:37
123

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...

Mii de rable scoase din circulaţie, la Botoşani, cu bani de la stat

astăzi, 14:00
125

Potrivit directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Botoşani, Eugen Mateciuc, Programul Rabla va continua şi în cursul acestui an şi va fi destinat atât persoanelor fizice,...