Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Prefectul județului, Dan Nechifor, a transmis, joi, un mesaj către directorii instituțiilor publice deconcentrate din Botoșani, privitor la scrutinul electoral ce se va derula în data de 11 decembrie, în contextul în care o parte dintre cei care conduc deconcentratele sunt și oameni politici.

Potrivit reprezentantului Guvernului, este interzisă utilizarea mașinilor instituțiilor publice și a microbuzelor școlare pentru alegeri. Nechifor a spus că orice sesizare privitor la încălcări ale legii va ajunge la Poliție. 

"Mesajul a fost transmis membrilor comisiei județene din care fac parte inclusiv șefii de deconcentrate, orice sesizare ajunge direct la Poliție. Este foarte simplu. Este un reprezentat din cadrul structurii centrale a Ministerului Afacerilor Interne care este prezent la Botoșani pe toată durata desfășurării procesului electoral și până la finalizarea acestuia", a spus prefectul Dan Nechifor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
845

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1695

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1942

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...