Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Prefectul județului, Dan Nechifor, a transmis, joi, un mesaj către directorii instituțiilor publice deconcentrate din Botoșani, privitor la scrutinul electoral ce se va derula în data de 11 decembrie, în contextul în care o parte dintre cei care conduc deconcentratele sunt și oameni politici.

Potrivit reprezentantului Guvernului, este interzisă utilizarea mașinilor instituțiilor publice și a microbuzelor școlare pentru alegeri. Nechifor a spus că orice sesizare privitor la încălcări ale legii va ajunge la Poliție. 

"Mesajul a fost transmis membrilor comisiei județene din care fac parte inclusiv șefii de deconcentrate, orice sesizare ajunge direct la Poliție. Este foarte simplu. Este un reprezentat din cadrul structurii centrale a Ministerului Afacerilor Interne care este prezent la Botoșani pe toată durata desfășurării procesului electoral și până la finalizarea acestuia", a spus prefectul Dan Nechifor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Măsuri pe linia personalului cerute de șeful Consiliului Județean la UPU

Vineri, 18 August 2017
1316

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a cerut conducerii Spitalului Mavromati să găsească cât mai repede o soluție pentru deficitul de personal care se înregistreaz...

Bani ceruți de la Guvern pentru scoaterea din impas a Primăriei Mihălășeni

Vineri, 18 August 2017
417

În acest sens, președintele Consiliului Județean prefectului județului au inițiat un proiect de Hotărâre de Guvern pe care l-au trasmis deja la nivel central în vederea locării...

Doi candidați râvnesc la scaunul de director al societății Eltrans

Vineri, 18 August 2017
657

Postul de director al societății Eltrans a fost scos la concurs după ce Paul Șmit a promovat concursul pentru funcția de director adjunct  al Direcției Județene de Dumuri și Poduri.De...