Sărbătorește românește la Uvertura Mall

Sărbătorește românește la Uvertura Mall

De 1 decembrie, datinile și obiceiurile tradiționale se mută la Uvertura Mall! Cel mai mare centru comercial din Botoșani a pregătit un spectacol de folclor, cu invitați de renume, pentru a marca Ziua Națională a României!

Începând cu ora 14:00, botoșănenii sunt invitați să ia parte la un spectacol autentic românesc unde vor putea urmări reprezentațiile artistice ale celor de la Asociația Scut Botoșănean, care au pregătit momente vocale printre care interpretarea folk a piesei  Treceți batalioane române Carpații , piesa de teatru Miorița pusă în scenă de elevii Liceului Pedagogic Nicolae Iorga  și momente de dans popular, care mai de care mai interesante, așa cum este și varianta stilizată pe melodia Cântă române.

Invitații zilei de 1 Decembrie sunt artiștii Ansamblului Rapsozii Botoșaniului, care promit o incursiune muzicală prin toate regiunile României. Publicul prezent la etajul patru al complexului comercial va avea prilejul de a urmări o serie de dansuri și cântece din Moldova, Maramureș, Banat, Muntenia sau Oltenia.

Pe toată perioada evenimentului, Uvertura Mall a pregătit pentru clienții centrului comercial surprize autentic românești, de la plăcinte poale-n brâu proaspăt scoase din cuptor, până la stegulețe și baloane cu însemnele României.

La mulți ani, România! La mulți ani, române!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
112

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
94

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
96

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...