Vrei să știi dimensiunile influenței camarilei PSD din ministere? Cel mai bun proiect din România a stat cinci ani nefinanțat pentru că primarii sunt liberali!

Vrei să știi dimensiunile influenței camarilei PSD din ministere? Cel mai bun proiect din România a stat cinci ani nefinanțat pentru că primarii sunt liberali!

Cinci primării din județul Botoșani s-au asociat, au depus un proiect, au obținut cel mai mare punctaj din țară și de cinci ani tot așteaptă semnarea contractului de finanțare și demararea investițiilor.

Deși proiectul a avut cel mai mare punctaj din țară, el nu a fost demarat nici până în momentul de față. Cea mai mare sumă urma să intre în comuna Ripiceni pentru realizarea unui sat pescăresc, o plajă, trei pensiuni și ecologizare pe albia Prutului.

Gabriel Talef, primarul comunei Ripiceni, a profitat de vizita noului ministru al Agriculturii în județul Botoșani și i-a solicitat să rezolve această problemă iar finanțarea de 2 milioane de euro să intre în județul Botoșani pentru realizarea investițiilor.

“Cinci UAT-uri ne-am mobilizat acum cinci ani de zile, am depus un proiect, am primit cea mai mare finanțare la nivel național, 65 de puncte din 65, suntem și acum primii pe site-ul Ministerului Agriculturii. De patru ani tot ni se spune că finanțarea următoare, că finanțarea următoare. La fiecare finanțare, banii plecau la terțe persoane care nici măcar nu se regăseau pe site. Nici noi nu știm unde și cum plecau banii. Mi s-a promis că voi fi contactat de domnul ministru Oros și mi se va da un răspuns. Să nu uităm că Botoșaniul este al doilea județ din țară în ceea ce privește luciu de apă. Și în zona noastră comunitățile de pescari sunt destul de numeroase și foarte mulțioameni trăiesc din așa ceva. Pentru Ripiceni, avem un sat pescăresc, o plajă, trei pensiuni, ecologizare pe albia Prutului”, ne-a spus Gabriel Talef.

De această finanțare ar urma să beneficieze comunele Ripiceni, Hănești, Dângeni, Mihălășeni și Dobârceni, însă se pare că până acum nu a primit finanțare de la guvernele PSD tocmai pentru că aveau primari liberali…

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Tot ce iubesc

astăzi, 21:05
108

Încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției. E scrisă de Landi Turiceanu și credem că trebuie citită. Ca de obicei, vă dorim lectură plăcută. TOT C...

LOTO: numerele extrase duminică, 15 decembrie

astăzi, 20:39
401

Duminică, 15 decembrie 2019, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 12 decembrie, Loteria Română a acordat 1...

VIDEO. Lângă noi: Filmarea de la Suceava care a devenit virală. Mafia permiselor auto. DNA, intervenție de urgență

astăzi, 20:11
1112

DNA face verificări după ce în mediul online a apărut o inregistare audio în care un instructor auto cerea o șpagă de 400 de euro.Un instructor auto din județul Suceava  a f...