Vrei să știi dimensiunile influenței camarilei PSD din ministere? Cel mai bun proiect din România a stat cinci ani nefinanțat pentru că primarii sunt liberali!

Vrei să știi dimensiunile influenței camarilei PSD din ministere? Cel mai bun proiect din România a stat cinci ani nefinanțat pentru că primarii sunt liberali!

Cinci primării din județul Botoșani s-au asociat, au depus un proiect, au obținut cel mai mare punctaj din țară și de cinci ani tot așteaptă semnarea contractului de finanțare și demararea investițiilor.

Deși proiectul a avut cel mai mare punctaj din țară, el nu a fost demarat nici până în momentul de față. Cea mai mare sumă urma să intre în comuna Ripiceni pentru realizarea unui sat pescăresc, o plajă, trei pensiuni și ecologizare pe albia Prutului.

Gabriel Talef, primarul comunei Ripiceni, a profitat de vizita noului ministru al Agriculturii în județul Botoșani și i-a solicitat să rezolve această problemă iar finanțarea de 2 milioane de euro să intre în județul Botoșani pentru realizarea investițiilor.

“Cinci UAT-uri ne-am mobilizat acum cinci ani de zile, am depus un proiect, am primit cea mai mare finanțare la nivel național, 65 de puncte din 65, suntem și acum primii pe site-ul Ministerului Agriculturii. De patru ani tot ni se spune că finanțarea următoare, că finanțarea următoare. La fiecare finanțare, banii plecau la terțe persoane care nici măcar nu se regăseau pe site. Nici noi nu știm unde și cum plecau banii. Mi s-a promis că voi fi contactat de domnul ministru Oros și mi se va da un răspuns. Să nu uităm că Botoșaniul este al doilea județ din țară în ceea ce privește luciu de apă. Și în zona noastră comunitățile de pescari sunt destul de numeroase și foarte mulțioameni trăiesc din așa ceva. Pentru Ripiceni, avem un sat pescăresc, o plajă, trei pensiuni, ecologizare pe albia Prutului”, ne-a spus Gabriel Talef.

De această finanțare ar urma să beneficieze comunele Ripiceni, Hănești, Dângeni, Mihălășeni și Dobârceni, însă se pare că până acum nu a primit finanțare de la guvernele PSD tocmai pentru că aveau primari liberali…

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recomandare de weekend: Un nou spectacol online oferit de Teatrul „Vasilache”

astăzi, 17:01
42

Duminică, 7 iunie, începând cu ora 11:00, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari, la vizionarea spe...

Patru bărbați aduși la închisoarea din Botoșani, dintre care trei condamnați pentru tentativă de omor

astăzi, 16:54
95

Vineri, patru bărbați din județul Suceava, dintre care trei condamnați pentru tentativă de omor, au fost escortați la Penitenciarul din Botoșani.Mai întâi, la  S.P.R. ...

O elevă eminentă din Dorohoi, condamnată la suferință, are nevoie de ajutorul semenilor

astăzi, 16:49
83

Oana Silivstru este o elevă eminentă din Dorohoi, care, la numai 16 ani, boala și suferința au pus stăpânire pe viața ei. Problemele copilei au început încă de la naștere. Fi...