Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele de la Sala Polivalentă “Elisabetă Lipă”, pentru anul în curs, vor fi aprobate de consilierii municipali în şedinţa ordinară de Consiliu Local din data de 31 ianuarie.

Potrivit proiectului de hotărâre, 50% din sume se vor constitui venituri la bugetul local. Tariful pentru închirierea spaţiilor pentru diverse activităţi, cum ar fi şedinţe, mitinguri, spectacole, târguri, va fi de 450 de lei/oră, cu TVA, sau 4.500 de lei pentru o zi întreagă.

Tariful propus pentru utilizarea echipamentelor din sala de forţă este de 6 lei/oră/persoană, existând şi posibilitatea abonamentului, în valoare de 60 lei/lună/persoană.

Abonamentul conţine 24 de şedinţe în sala de forţă a câte două ore consecutive şi 8 şedinţe de saună a câte 30 de minute. Terenul de sport amenajat în sala mare va putea fi închiriat, pentru competiţii sportive, cu 150 de lei pe oră, iar pentru antrenamente va fi de 120 de lei pe oră. Asociaţiile şi cluburile sportive pot închisia sala cu 80 de lei pe oră.

Tariful pentru utilizarea unei mese de tenis va fi de 9 lei/oră, iar abonamentul are o valoare de 95 de lei pe lună, însemnând 12 ore, sau 140 de lei, cu 24 de ore.

Vezi AICI toate tarifele propuse!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiul de la Crasnaleuca, stins după aproape 5 ore! FOTO

Marţi, 23 Aprilie 2019
454

Alarma s-a dat marți, la prânz. Inițial, spre locul indicat s-au deplasat pompierii din Saveni si voluntarii din comuna. Ulterior, s-a luat masura suplimentării forțelor de intervenție...

Încă o adolescentă a murit din cauza meningitei. Tânăra avea 15 ani și era din Vaslui

Marţi, 23 Aprilie 2019
1146

Adolescenta din Vaslui suspectă de meningită menigococică, transportată în stare gravă la Iași, a decedat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, m...

Masa de praf saharian ajunge în aceste zile deasupra României

Marţi, 23 Aprilie 2019
488

Praful saharian nu este un fenomen de speriat, spun meteorologii, însă este recomandat ca cei cu probleme respiratorii şi copiii să fie atenţi. Medicii îi sfătuiesc pe aceştia ca &ic...