Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele de la Sala Polivalentă “Elisabetă Lipă”, pentru anul în curs, vor fi aprobate de consilierii municipali în şedinţa ordinară de Consiliu Local din data de 31 ianuarie.

Potrivit proiectului de hotărâre, 50% din sume se vor constitui venituri la bugetul local. Tariful pentru închirierea spaţiilor pentru diverse activităţi, cum ar fi şedinţe, mitinguri, spectacole, târguri, va fi de 450 de lei/oră, cu TVA, sau 4.500 de lei pentru o zi întreagă.

Tariful propus pentru utilizarea echipamentelor din sala de forţă este de 6 lei/oră/persoană, existând şi posibilitatea abonamentului, în valoare de 60 lei/lună/persoană.

Abonamentul conţine 24 de şedinţe în sala de forţă a câte două ore consecutive şi 8 şedinţe de saună a câte 30 de minute. Terenul de sport amenajat în sala mare va putea fi închiriat, pentru competiţii sportive, cu 150 de lei pe oră, iar pentru antrenamente va fi de 120 de lei pe oră. Asociaţiile şi cluburile sportive pot închisia sala cu 80 de lei pe oră.

Tariful pentru utilizarea unei mese de tenis va fi de 9 lei/oră, iar abonamentul are o valoare de 95 de lei pe lună, însemnând 12 ore, sau 140 de lei, cu 24 de ore.

Vezi AICI toate tarifele propuse!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Primele autobuze pentru transportul local de călători au ajuns la Botoșani

astăzi, 17:02
16

Primul lot de patru autobuze care vor asigura transportul local de călători în municipiul Botoșani a ajuns marți, 2 iunie, la Botoșani.Autobuzele, marca ISUZU, vor înlocui actuale...

Grenadă de mână defensivă cu focosul secționat, descoperită în gospodăria unui localnic din comuna Vorona

astăzi, 16:01
56

Muniția provine din timpul conflictelor armate și a fost descoperită pe timpul executării unor lucrări de excavație pentru turnarea temelie unei case.Elementul de muniție a fost ridicat și...

În urmă cu puțin timp: cutremur de 4,8 grade în zona seismică Vrancea

astăzi, 14:34
334

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat în urmă cu puțin timp că un nou cutremur cu magntudinea de 4,8 grade, a avut loc în zona seismi...