Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele de la Sala Polivalentă “Elisabetă Lipă”, pentru anul în curs, vor fi aprobate de consilierii municipali în şedinţa ordinară de Consiliu Local din data de 31 ianuarie.

Potrivit proiectului de hotărâre, 50% din sume se vor constitui venituri la bugetul local. Tariful pentru închirierea spaţiilor pentru diverse activităţi, cum ar fi şedinţe, mitinguri, spectacole, târguri, va fi de 450 de lei/oră, cu TVA, sau 4.500 de lei pentru o zi întreagă.

Tariful propus pentru utilizarea echipamentelor din sala de forţă este de 6 lei/oră/persoană, existând şi posibilitatea abonamentului, în valoare de 60 lei/lună/persoană.

Abonamentul conţine 24 de şedinţe în sala de forţă a câte două ore consecutive şi 8 şedinţe de saună a câte 30 de minute. Terenul de sport amenajat în sala mare va putea fi închiriat, pentru competiţii sportive, cu 150 de lei pe oră, iar pentru antrenamente va fi de 120 de lei pe oră. Asociaţiile şi cluburile sportive pot închisia sala cu 80 de lei pe oră.

Tariful pentru utilizarea unei mese de tenis va fi de 9 lei/oră, iar abonamentul are o valoare de 95 de lei pe lună, însemnând 12 ore, sau 140 de lei, cu 24 de ore.

Vezi AICI toate tarifele propuse!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
61

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
165

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
753

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...