Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele propuse pentru Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, în anul 2018!

Tarifele de la Sala Polivalentă “Elisabetă Lipă”, pentru anul în curs, vor fi aprobate de consilierii municipali în şedinţa ordinară de Consiliu Local din data de 31 ianuarie.

Potrivit proiectului de hotărâre, 50% din sume se vor constitui venituri la bugetul local. Tariful pentru închirierea spaţiilor pentru diverse activităţi, cum ar fi şedinţe, mitinguri, spectacole, târguri, va fi de 450 de lei/oră, cu TVA, sau 4.500 de lei pentru o zi întreagă.

Tariful propus pentru utilizarea echipamentelor din sala de forţă este de 6 lei/oră/persoană, existând şi posibilitatea abonamentului, în valoare de 60 lei/lună/persoană.

Abonamentul conţine 24 de şedinţe în sala de forţă a câte două ore consecutive şi 8 şedinţe de saună a câte 30 de minute. Terenul de sport amenajat în sala mare va putea fi închiriat, pentru competiţii sportive, cu 150 de lei pe oră, iar pentru antrenamente va fi de 120 de lei pe oră. Asociaţiile şi cluburile sportive pot închisia sala cu 80 de lei pe oră.

Tariful pentru utilizarea unei mese de tenis va fi de 9 lei/oră, iar abonamentul are o valoare de 95 de lei pe lună, însemnând 12 ore, sau 140 de lei, cu 24 de ore.

Vezi AICI toate tarifele propuse!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani, înfrângere la Cluj în fața unei echipe ajutate de Zeița Fortuna! Clujenii înving cu 4-1!

Sâmbătă, 24 August 2019
122

Să bați liderul campionatului României acasă la el părea o misiune imposibilă pentru cocoșii arțăgoși de la Botoșani, dar fanii pot fi mulțumiți că, măcar, botoșănenii au î...

FOTO&VIDEO: Peste 400 de oameni au venit la Cornișa, în premieră, pentru muzica Filarmonicii

Sâmbătă, 24 August 2019
368

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, parcul „Cornișa” a fost gazda unei premiere la Botoșani: Filarmonica de Stat a concertat în amfiteatrul obiectivului, ...

Reacție halucinantă a unui membru CNA, vizavi de falsa urgență a unei fete: „O cretină de 16 ani (...) S-o ducem la școala de corecție”

Sâmbătă, 24 August 2019
258

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, a avut o reacție halucinantă în cazul fetei de 16 ani, care a ținut zeci de polițiști în alertă timp de mai ...