Primarul orașului Bucecea, Angel Gheorghiu, a depus jurământul

Primarul orașului Bucecea, Angel Gheorghiu, a depus jurământul

Constituită prin Ordinul Prefectului Județul Botoșani, ședința de validare a mandatului primarului și a consilierilor locali Bucecea, s-a desfășurat, duminică, într-un cadru solemn, cu participarea celor mai importanți reprezentanți ai PSD Botoșani și a factorilor decidenți la nivel județean. 

La ședința de învestire a primarului ales – ANGEL GHIORGHIU, a fost prezentă și președinta Consiliului Județean Botoșani, DOINA FEDEROVICI care a reiterat în cadrul alocuțiunii rostite, încrederea pe care Partidul Social Democrat o are în forța politică și eficacitatea noului edil al orașului Bucecea.

„Îl felicit pe tânărul meu coleg, ANGEL GHIORGHIU, aflat de astăzi la cârma orașului Bucecea și am toată încrederea că destinele acestei urbe sunt pe cele mai bune mâini. ANGEL a beneficiat de toată susținerea PSD, iar evoluția sa politică și administrativă a demonstrat că a meritat întregul nostru suport. A fost numit subsecretar de stat, poziție care i-a oferit experiență ministerială, care a completat-o pe cea dobândită în administrația locală, ca viceprimar. Și iată că astăzi Bucecea are la conducerea sa un primar cu toate atributele necesare pentru ridicarea și dezvoltarea comunității sale, iar PSD are un reprezentant care îi face cinste. Îl asigur pe domnul primar că în calitate de președinte al CJ Botoșani, îi voi fi alături în toate demersurile sale administrative”, a declarat Doina Fedrovici.

La ședința de constituire a Consiliului Local Bucecea au fost prezenți pe lângă cetățenii orașului, parlamentarii PSD – LUCIAN TRUFIN și COSTEL LUPAȘCU, primarul municipiului Botoșani -COSMIN ANDREI și o parte dintre colegii din forul decizional județean. Cu acest prilej, senatorul LUCIAN TRUFIN a dorit să îl felicite pe noul primar ales și să-i transmită mesajul său de susținere.

„Am fost prezent la învestirea în funcția de primar a prietenului și colegului meu ANGEL GHIORGHIU și am adresat felicitările mele în primul rând cetățenilor orașului Bucecea care și-au exprimat încrederea în reprezentanții PSD, alegând cu un procent covârșitor atât în primarul cât majoritatea consilierilor locali. Am ținut să îmi exprim recunoștința față de fostul primar, dl. ANDRON ȚÂMPĂU, care a știut să-l formeze pe ANGEL ca om de administrație și să-i predea onoranta funcție de primar. La final i-am transmis noului edil gândurile mele de încredere că va continua cu determinare proiectele începute de fostul primar și dorința de a aduce plus valoare, împreună cu echipa locală și cu susținerea CJ, orașului Bucecea și administrației locale pe care o conduce”, a declarat senatorul PSD Lucian Trufin.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Litoral 2021: hotelierii vin cu oferte semnificative

Marţi, 19 Ianuarie 2021
231

După un an dificil în turism, hotelierii de pe litoral au început 2021 cu oferte.Prețurile sunt și cu o treime mai mici pentru cei care își rezervă acum vacanța pentru var...

Reînceperea cursurilor ar putea veni cu consecințe neplăcute asupra sănătății elevilor

Marţi, 19 Ianuarie 2021
496

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) trage un semnal de alarmă asupra posibilității creșterii numărului infecțiilor respiratorii și al cazurilor de gripă  în contextul...

Focar de coronavirus pe secția de Pediatrie de la „Mavromati”

Marţi, 19 Ianuarie 2021
1839

Focar de coronavirus la Ambulatoriul secției de Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati”.Cinci cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID 19. Este vorba de doi medici, trei as...