Prefectura Botosani functioneaza si in 2010 cu posturi blocate!

Prefectura Botosani functioneaza si in 2010 cu posturi blocate!

 PREFECTURA BOTOSANI  

Blocarea posturilor in sistemul bugetar de anul trecut nu a fost pana in prezent solutionata, intrucat si anul acesta Institutia Prefectului, care  are cuprinse in organigrama 95 de posturi, functioneaza doar cu 82, pentru ca  13 posturi sunt blocate, din care un post este nebugetat, iar 12 posturi sunt bugetate.

"In prezent, media pe institutie de functii neocupate este de 13,5%, din care un singur post este nebugetat, probabil ca celelalte vacante vor ramane blocate, eu as avea nevoie de toate care sunt vacante, demersurile pe care le-am facut deja au fost stopate la nivel central pana la clarificarea bugetului", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Problema cea mai grava, in opinia prefectului, este la Serviciul de Permise, acolo unde este un deficit de personal de 23,52%, urmat de serviciul de Pasapoarte, unde deficitul de personal este de 11,76%, iar la structura de specialitate este un deficit de 11,47%.

Dintre cele 13 posturi blocate, sapte posturi sunt la Prefectura, doua posturi la Serviciul de Pasapoarte si patru posturi la Serviciul de Permise.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
83

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
70

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
159

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...