Administrație

Podul Unirii care duce spre Botoșani: Șoferii înjură și strâng din dinți! (Foto)

Marţi, 13 Februarie 2024 2109

Un șofer în vârstă de 84 de ani s-a lăsat ”ghidat” de indicatoare, însă avea să regrete amar. Octogenarul a avut parte de o experiență traumatizantă și spune că...

Proiect depus de Consiliul Județean pentru grădină terapeutică și alei senzoriale la Școala Specială „Ion Pillat” Dorohoi

Luni, 12 Februarie 2024 276

În continuarea proiectelor de modernizare, reabilitare și dotare a Școlii Profesionale Speciale „Ion Pillat” Dorohoi, Consiliul Județean Botoșani, în calitate de partener a...

Vești bune pentru pensionarii din Botoșani, anunțul făcut în această dimineață!

Luni, 12 Februarie 2024 4374

Anunţul îi vizează pe pensionarii Casei Judeţene de Pensii Botoşani care își încasează pensia prin cont bancar.Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții casei Județen...

Bănci în culorile drapelului național în fața gospodăriilor dintr-o comună din Botoșani: „Ne simțim și noi mai patrioți când stăm pe bancă”

Luni, 12 Februarie 2024 642

Reprezentanții primăriei spun că vor să facă educație patriotică tinerilor, dar și să fie neutri politic.

„Premiera ca în povești” a edilului din Botoșani suferă amânări! Când va fi inaugurat Teatrul „Mihai Eminescu” (foto, video)

Sâmbătă, 10 Februarie 2024 2947

Mai mult decât atât, au fost întâmpinate și probleme care întârzie finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii emblemă a Botoșaniului.

Sute de școli din județul Botoșani nu dispun de sisteme de securitate! (Foto)

Vineri, 9 Februarie 2024 530

Vineri, 9 februarie, a avut Ședința Grupului Interinstituțional responsabil cu punerea în aplicare, la nivel județean, a planurilor teritoriale comune de acţiune pentru creşterea gradului ...

ITM Botoșani derulează Campania de promovare a negocierii colective în întreprinderile mici și mijlocii

Vineri, 9 Februarie 2024 301

Inspecția Muncii a dispus efectuarea, în perioada 1-29 februarie 2024, a campaniei naționale de promovare a negocierii colective în întreprinderile mici și mijlocii.

Fostul conac Vasiliu de la Podriga va fi consolidat printr-un proiect al Consiliului Județean Botoșani!

Joi, 8 Februarie 2024 482

În ultima ședință de plen, consilierii județeni au aprobat documentația și indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea seismică a Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga.

Satul din Botoșani unde localnicii se plâng că rămân „blocați” în noroi. „O cizmă intră, iar pe cealaltă trebuie să o scot cu mâna” (foto, video)

Joi, 8 Februarie 2024 2130

Oamenii sunt revoltați și de faptul că drumul județean care face legătura cu celelalte comune și orașe este într-o stare deplorabilă și abia se poate circula cu mașina.

Eugen Țurcanu demis de la conducerea Direcției de Sport și Agrement din Botoșani!

Marţi, 6 Februarie 2024 3995

Ordinul de demitere a fost semnat de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Ionuț Andrei.

50 de copii din Botoșani, „îngrămădiți” într-o sală de clasă în plin sezon al virozelor. „Azi îi duci, mâine se întorc acasă răciți” (foto, video)

Marţi, 6 Februarie 2024 1192

Mai mult decât atât, și o creșă din Botoșani este ținută sub cheie, deși inaugurarea a avut loc cu ceva timp în urmă.