Noile reguli de siguranță de la Cornișa. La ce să ne așteptăm când mergem la piscină

Noile reguli de siguranță de la Cornișa. La ce să ne așteptăm când mergem la piscină

Din 18 iunie piscina exterioară a complexului de agrement „Cornișa Aquapark&Sport” din Botoșani a fost redeschisă, iar o serie de măsuri de siguranță au fost luate de către conducerea complexului cu  scopul de a preveni răspândirea noului coronavirus.

Încă de la intrare, clienții sunt obligați să poarte masca sanitară până vor trece de toți pașii necesari. Accesul clienților a fost demarcat de un culoar de culoarea galbenă iar accesul în clădire se face doar după dezinfectarea corespunzătoare a mâinilor și măsurarea temperaturii corporale. Personalul aflat la recepția complexului și-a luat toate măsurile de siguranță  prin purtarea  măștilor sanitare și a mănușilor dar și prin montarea unui  panou de distanțare.

Doar jumătate din numărul total de vestiarele sunt folosite la fel și locul destinat persoanelor care doresc să se schimbe, iar înainte de a intra la piscină dușul este obligatoriu  încercând astfel ca toți clienții complexului să fie protejați. Piscina interioară fiind închisă, au fost montate benzi pentru a delimita spațiul iar traseul până la piscina exterioară este marcat prin săgeți.

Un număr de aproximativ 450 de șezlongurile  sunt montate câte două, la distanță de 2 metri între ele iar cei care formează o familie au dreptul de a sta mai aproape unul de celălalt. Terasa aflată în exteriorul complexului  respectă normele de distanțare socială, fiind doar patru scaune la masă, și pune la dispoziția clienților băuturi alcoolice și nealcoolice, înghețată, cafea sau produse de alimentație publică preambalate.

Pentru a se evita aglomerația, clienții își pot face rezervări la numărul de telefon 0799.910.120 în intervalul orar 10:00-22:00.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încep lucrările de modernizare la Ambulatoriul Maternității din Botoșani

astăzi, 11:48
11

A fost parcursă încă o etapă în cadrul procesului de implementare a unei investiții importante în infrastructura sanitară județeană, respectiv Proiectul „Modernizarea ș...

Cadoul botoșănencei de la Avocatul Poporului pentru fiica sa: 100.000 de euro donați „manual”

astăzi, 11:27
64

În martie 2020, botoșăneanca Renate Weber i-a dat fiicei ei, ca donație, 100.000 de euro. Informația apare în cea mai recentă declarație de avere, depusă de Avocatul Poporului.&...

Din august, polițiștii români vor fi dotați cu camere video ca Poliţia Metropolitană din Londra

astăzi, 09:36
87

Din luna august poliţiştii vor putea dovedi mai uşor comportamentele agresive sau inadecvate la adresa lor iar acest lucru pentru că România încearcă să facă tot mai mulți pași pe...