Lucrările de asfaltare la un tronson de pe strada Mihail Kogălniceanu au fost finalizate

Lucrările de asfaltare la un tronson de pe strada Mihail Kogălniceanu au fost finalizate

Deși  i s-au retras atribuțiile de coordonare a lucrărilor de întreținere și reparație străzi începând cu data de 4 mai, viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, a fost prezent la finalizarea lucrării de asfaltare pe strada Mihail Kogălniceanu.

“Zilele trecute a fost turnat ultimul strat de asfalt pe strada Mihail Kogălniceanu, tronsonul cuprins între Bulevardul Mihai Eminescu și strada Bucovina. Este o lucrare prevăzută de mine în Programul de Întreținere și Reparații Străzi, aprobat de Consiliul Local pentru anul 2020. Lucrarea este începută de mine dar, de pe 4 mai nu mai am această atribuție de coordonare a lucrărilor de întreținere și reparație străzi . Zilele trecute această lucrare a fost finalizată dar, repet, este o lucrare începută de mine și dorită de mine de aproximativ doi ani. Anul acesta, în sfârșit am reușit să intrăm pe această porțiune de stradă. Mă bucur că acest tronson grav afectat a fost, în cele din urmă, reabilitat”, a explicat Marian Murariu.

Edilul precizează că seria lucrărilor de reabilitare a străzilor din municipiu Botoșani va continua, o altă zonă care se bucură de vaste lucrări fiind cartierul Curcubeului, unde lucrările sunt finalizate în proporție de 60%.

„O altă zonă unde s-a intervenit este  cartierul „Curcubeului”, este vorba de cvartalul cuprins între Strada Primăverii - Strada Pacea – Strada Octav Onicescu – B. dul George Enescu. Fiind un cartier foarte mare, deocamdată lucrările sunt terminate în proporție de 60%, fiind reparate deocamdată trotuare , alei pietonale și alei pentru accesul autoturismelor. Prima porțiune a cartierului a fost finalizată, fiind turnat ultimul strat al asfaltului, lucrările urmând să continue în tronsonul cuprins între Parcul Curcubeului  și Bulevardul George Enescu”, a mai precizat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

 

Spune-ne opinia ta