Figurine 3D în Parcul Mihai Eminescu, la iarnă. Când se aprinde iluminatul festiv!

Figurine 3D în Parcul Mihai Eminescu, la iarnă. Când se aprinde iluminatul festiv!

Ornamentele luminoase care vor înfrumuseța municipiul Botoșani la iarnă au început deja să fie montate pe străzi. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, anul acesta iluminatul festiv va fi în aceleași zone ca și anul trecut, dar pe viitor se are în vedere extinderea acestuia, existând de altfel și solicitări în Consiliul Local în acest sens. 

Municipalitatea va achiziționa iarna aceasta ornamentele luminoase care vor fi montate pe Bulevardul Mihai Eminescu, care până acum erau închiriate.

De asemenea, în Parcul Mihai Eminescu vor fi închiriate două ornamente 3D cu personajele de desene animate Minnie și Mickey Mouse.

"Anul acesta păstrăm același buget. Poate anul viitor, dacă facem această achiziție și nu vom mai închiria, putem face o extindere a zonelor cu ornamente. Suma era de aproximativ 100.000 de lei pentru Bulevardul Mihai Eminescu", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Iluminatul festiv va fi deschis, anul acesta, mai devreme. Dacă până acum se obișnuia să se dea drumul la instalații în ajunul Sf. Nicoale, iarna aceasta va fi aprins pe 30 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
134

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
68

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
161

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...