Figurine 3D în Parcul Mihai Eminescu, la iarnă. Când se aprinde iluminatul festiv!

Figurine 3D în Parcul Mihai Eminescu, la iarnă. Când se aprinde iluminatul festiv!

Ornamentele luminoase care vor înfrumuseța municipiul Botoșani la iarnă au început deja să fie montate pe străzi. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, anul acesta iluminatul festiv va fi în aceleași zone ca și anul trecut, dar pe viitor se are în vedere extinderea acestuia, existând de altfel și solicitări în Consiliul Local în acest sens. 

Municipalitatea va achiziționa iarna aceasta ornamentele luminoase care vor fi montate pe Bulevardul Mihai Eminescu, care până acum erau închiriate.

De asemenea, în Parcul Mihai Eminescu vor fi închiriate două ornamente 3D cu personajele de desene animate Minnie și Mickey Mouse.

"Anul acesta păstrăm același buget. Poate anul viitor, dacă facem această achiziție și nu vom mai închiria, putem face o extindere a zonelor cu ornamente. Suma era de aproximativ 100.000 de lei pentru Bulevardul Mihai Eminescu", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Iluminatul festiv va fi deschis, anul acesta, mai devreme. Dacă până acum se obișnuia să se dea drumul la instalații în ajunul Sf. Nicoale, iarna aceasta va fi aprins pe 30 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1066

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
199

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
324

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...