Cu ochii la viitor: de mâine, în Dorohoi începe construcția a 100 de locuințe ANL, sociale și de serviciu

Cu ochii la viitor: de mâine, în Dorohoi începe construcția a 100 de locuințe ANL, sociale și de serviciu

Primăria municipiului Dorohoi a demarat două proiecte care vizează construcția a 100 de locuințe ANL, locuințe de serviciu și locuințe sociale. Cele 100 de locuințe vor fi finalizate în cursul anului viitor când municipalitatea speră că tinerii se vor muta în casă nouă.

Primarul Dorin Alexandrescu a semnat la finele acestei săptămâni chiar și contractul de demolare a fostei Secții de Dermatologie, anterior penitenciarul Dorohoi, clădire situată pe strada Cercetaș Știubianu, la intersecție cu strada Iulia Oniță, unde vor fi amplasate noile locuințe ANL, iar lucrările vor începe chiar de mâine. Acestea vor dura 30 de zile.  

Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, spune că 16 dintre cele 100 de locuințe sunt destinate medicilor, profesorilor și specialiștilor care vin să lucreze în acest municipiu.

“Finalizăm anul viitor două blocuri ANL. Unul cu 68 de apartamente pentru tineri și 16 locuințe, tot în acea zonă, care vor fi locuințe de serviciu. Vor putea beneficia angajații de la spital sau diferite instituții publice. Am semnat un contract de execuție  a 16 locuințe sociale, case în cartierul Dumbrava Roșie. Este un cartier nou, construit după 20120. În plus, vom mai construi un bloc cu locuințe sociale în zona spitalului”, a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
4

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
147

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
79

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...