Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Partidul Social Democrat postează pe Facebook, chiar în ziua protestului de 15 minute "#Șîeu - România Vrea Autostrăzi" un mesaj în care anunță triumfal "Autostrada Moldovei începe azi!".

Mesajul face referire la vizita ministrului Transporturilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău. În realitate, lucrările pe centura Bacăului - care conține și 16 km din Autostrada A7 - au început de o săptămână, arata Hotnews, iar proiectul este unul pe care autoritățile se chinuie să-l pornească încă din 2007!

Postarea PSD de astăzi se referă la vizita ministrului Transporturilor Răzvan Cuc pe șantierul variantei ocolitoare Bacău. 

În realitate, lucrările pe centura Bacău (31 km), care într-adevăr include și primii kilometri de autostradă din Moldova - circa 16 km care se suprapun peste traseul viitoarei autostrăzi A7, au demarat de aproape o săptămână. 

Asociația Pro Infrastructura semnala acest lucru prin fotografii în urmă cu câteva zile, ocazie cu care ne prezintă și povestea acestui șantier:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie sa faca ONG-urile ca sa poata primi in continuare sponsorizari. ANAF a publicat ordinul!

astăzi, 17:26
62

ANAF a publicat vineri, in Monitorul Oficial, ordin pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entitatilor/unitatilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale, precum si a model...

Creștinii din municipiul Botoșani sunt așteptați, sâmbătă, la Marșul pentru viață

astăzi, 16:17
141

Biroul Pro Vita al Protopopiatului Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Asociaţia Tineretul Ortodox Român, Filiala Botoşani, organizează Marșul pentru viaț...

Cele mai lungi 7 lacuri din ţară, printre ele și unul din Botoșani, traversate înot în cadrul unui ultramaraton premieră!

astăzi, 15:28
358

O asociaţie din Cluj-Napoca organizează, în premieră în România, un ultramaraton de înot care îşi propune traversarea celor mai lungi lacuri din ţară, pentru a atra...