Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Partidul Social Democrat postează pe Facebook, chiar în ziua protestului de 15 minute "#Șîeu - România Vrea Autostrăzi" un mesaj în care anunță triumfal "Autostrada Moldovei începe azi!".

Mesajul face referire la vizita ministrului Transporturilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău. În realitate, lucrările pe centura Bacăului - care conține și 16 km din Autostrada A7 - au început de o săptămână, arata Hotnews, iar proiectul este unul pe care autoritățile se chinuie să-l pornească încă din 2007!

Postarea PSD de astăzi se referă la vizita ministrului Transporturilor Răzvan Cuc pe șantierul variantei ocolitoare Bacău. 

În realitate, lucrările pe centura Bacău (31 km), care într-adevăr include și primii kilometri de autostradă din Moldova - circa 16 km care se suprapun peste traseul viitoarei autostrăzi A7, au demarat de aproape o săptămână. 

Asociația Pro Infrastructura semnala acest lucru prin fotografii în urmă cu câteva zile, ocazie cu care ne prezintă și povestea acestui șantier:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăra electrocutată la Dorohoi a murit

astăzi, 18:16
1574

Tânăra electrocutată la Dorohoi a murit în spitalul din Iaşi, în ciuda tuturor eforturilor medicilor. În vârstă de 27 de ani, din localitatea Broscăuți, ac...

Bărbat găsit înecat în apele Prutului. NU este botoșăneanul dispărut duminică

astăzi, 17:56
367

Căutările bărbatului din comuna Păltiniș, dispărut duminică în Râul Prut, continuă. Astăzi, vin în sprijin scafandri de la ISU Neamț. În schimb, un alt bărb...

Diaspora botoșăneană, așteptată la un eveniment dedicat acesteia, în august

astăzi, 17:06
255

Primăria și Consiliul Local ale Municipiului Botoșani, în parteneriat cu RePatriot-RBL, organizează, luna viitoare, conferința ,,Botoșaniul te așteaptă”.Cătălin Mugurel Flutu...