Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Partidul Social Democrat postează pe Facebook, chiar în ziua protestului de 15 minute "#Șîeu - România Vrea Autostrăzi" un mesaj în care anunță triumfal "Autostrada Moldovei începe azi!".

Mesajul face referire la vizita ministrului Transporturilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău. În realitate, lucrările pe centura Bacăului - care conține și 16 km din Autostrada A7 - au început de o săptămână, arata Hotnews, iar proiectul este unul pe care autoritățile se chinuie să-l pornească încă din 2007!

Postarea PSD de astăzi se referă la vizita ministrului Transporturilor Răzvan Cuc pe șantierul variantei ocolitoare Bacău. 

În realitate, lucrările pe centura Bacău (31 km), care într-adevăr include și primii kilometri de autostradă din Moldova - circa 16 km care se suprapun peste traseul viitoarei autostrăzi A7, au demarat de aproape o săptămână. 

Asociația Pro Infrastructura semnala acest lucru prin fotografii în urmă cu câteva zile, ocazie cu care ne prezintă și povestea acestui șantier:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Poli Iași 2-1! Marius Croitoru, locul 3, în primul sezon de antrenorat! VIDEO

Luni, 24 Februarie 2020
617

Derby-ul Moldovei s-a jucat luni, de la ora 20:00. Aproximativ 1500 de suporteri au asistat la un derby cu o miză minimă.FC Botoșani a avut lovitura de deschidere. Tot FC Botoșani a avut și p...

Tânăr „drogat” cules de pe stradă. Polițiști au chemat ambulanța

Luni, 24 Februarie 2020
567

Polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.Astfel, vineri, &icir...

Tânăr din județ, amendat pentru o țigară fumată în parc

Luni, 24 Februarie 2020
698

Patrula Poliției locale care acționa în zona parcului Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, a intervenit vineri, în jurul orei 15.50, în parcul de  joacă pentru copii din...