Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Anunțul triumfal al PSD, în ziua protestului #șîeu: "Autostrada Moldovei începe azi!"

Partidul Social Democrat postează pe Facebook, chiar în ziua protestului de 15 minute "#Șîeu - România Vrea Autostrăzi" un mesaj în care anunță triumfal "Autostrada Moldovei începe azi!".

Mesajul face referire la vizita ministrului Transporturilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău. În realitate, lucrările pe centura Bacăului - care conține și 16 km din Autostrada A7 - au început de o săptămână, arata Hotnews, iar proiectul este unul pe care autoritățile se chinuie să-l pornească încă din 2007!

Postarea PSD de astăzi se referă la vizita ministrului Transporturilor Răzvan Cuc pe șantierul variantei ocolitoare Bacău. 

În realitate, lucrările pe centura Bacău (31 km), care într-adevăr include și primii kilometri de autostradă din Moldova - circa 16 km care se suprapun peste traseul viitoarei autostrăzi A7, au demarat de aproape o săptămână. 

Asociația Pro Infrastructura semnala acest lucru prin fotografii în urmă cu câteva zile, ocazie cu care ne prezintă și povestea acestui șantier:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu…EPIGRAMA (XLI)

astăzi, 19:10
211

Georgică Manole: Vă percep ca pe o prezenţă bine documentată şi, adeseori, temperamentală în ceea ce priveşte epigrama românească. Cititorul ar fi interesat de parcursul lui Stelică Romani...

Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Botoșani - Școală de olimpici

astăzi, 18:43
1196

La sfarsitul olimpiadelor naționale din acest an școlar, Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Botoșani se poate mândri cu un bilanț bogat în premii, medalii, mențiun...

La un pas de a-și pierde fiica: Adolescentă în comă, după o tentativă de suicid!

astăzi, 17:52
1865

Salvată în ultimul moment de cadrele medicale, o adolescentă de 16 ani a fost transferată la Iași în comă, după o tentativă de suicid. Părinții, care spun că fata devenise f...