Activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în Botoșani este blocată! Să nu se sperie votanții!

Activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în Botoșani este blocată! Să nu se sperie votanții!

Cel mai probabil din cauza campaniei electorale pentru alegerea președintelui României, autoritățile de la Botoșani ezită să demareze activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar.

Această acțiune se pare că ar stârni nemulțumirea botoșănenilor, iar de aici, s-ar ajunge și la o scădere a numărului de voturi pe care le-ar primi candidații susținuți de liderii administrației de la Botoșani pentru președinția României.

Acestea sunt condițiile în care viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, PSD, susține că societatea Eltrans încă nu este pregătită tehnic să ridice un număr mai mare de mașini și ar mai trebui personal angajat.

„Nu facem ridicarea mașinilor parcate neregulamentar tot din cauza faptului că Eltrans nu s-a mobilizat și nu și-a realizat structura de personal. Suntem într-un dialog cu dumnealor dar lucrurile merg destul de greu deoarece asta este o activitate secundară iar ei se concentrează mai mult pe transportul public. Așteptăm semnalul de la societatea Eltrans. În momentul în care va fi pregătită cu personalul 24 de ore din 24, noi suntem dispuși să demarăm această acțiune. Pe zona de parcări, lucrurile funcționează bine”, a spus Cosmin Andrei.

De cealaltă parte a baricadei, șeful Eltrans spune că are deja spațiu amenajat pentru parcarea de mașini, dar nu a primit nicio solicitare de la Poliția Locală. Mai mult, el a precizat că Eltrans doar prestează un serviciu în baza unei decizii a Poliției Locale sau Rutiere.

„Există posibilitatea tehnică de a ridica. Pe măsura implementării mai serioase a acestui serviciu, vom angaja și personalul necesar. Ne trebuie personal 24 de ore din 24. Dacă Poliția Locală ne solicită pentru o mașină parcată neregulamentar sau care obstrucționează intrarea într-o instituție, putem face acest serviciu. Dar, până în momentul de față nu am avut nicio solicitare”, a precizat Victor Ivănescu.

Una peste alta, nimeni nu vorbește însă de impactul electoral pe care l-ar avea acțiunea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în municipiul Boptoșani, precum și a rablelor, preferându-se invocarea unor deficiențe pur tehnice în organizarea acestui serviciu.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul Federovici: „În plan personal, sunt mândră de realizările guvernării PSD”

Luni, 14 Octombrie 2019
160

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a transmis un punct de vedere cu privire la impactul guvernării social-democraților asupra românilor și la situația critică în care part...

O secție de votare din municipiul Botoșani își schimbă adresa

Luni, 14 Octombrie 2019
114

Locuitorii domiciliați pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, care obișnuiau să voteze la Secția nr. 77, amenajată la Școala Generală nr. 3, sunt nevoiți să se deplaseze că...

Lista medicamentelor compensate a crescut cu 17 tipuri de molecule pentru boli cronice

Luni, 14 Octombrie 2019
100

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, prin inte...