Activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în Botoșani este blocată! Să nu se sperie votanții!

Activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în Botoșani este blocată! Să nu se sperie votanții!

Cel mai probabil din cauza campaniei electorale pentru alegerea președintelui României, autoritățile de la Botoșani ezită să demareze activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar.

Această acțiune se pare că ar stârni nemulțumirea botoșănenilor, iar de aici, s-ar ajunge și la o scădere a numărului de voturi pe care le-ar primi candidații susținuți de liderii administrației de la Botoșani pentru președinția României.

Acestea sunt condițiile în care viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, PSD, susține că societatea Eltrans încă nu este pregătită tehnic să ridice un număr mai mare de mașini și ar mai trebui personal angajat.

„Nu facem ridicarea mașinilor parcate neregulamentar tot din cauza faptului că Eltrans nu s-a mobilizat și nu și-a realizat structura de personal. Suntem într-un dialog cu dumnealor dar lucrurile merg destul de greu deoarece asta este o activitate secundară iar ei se concentrează mai mult pe transportul public. Așteptăm semnalul de la societatea Eltrans. În momentul în care va fi pregătită cu personalul 24 de ore din 24, noi suntem dispuși să demarăm această acțiune. Pe zona de parcări, lucrurile funcționează bine”, a spus Cosmin Andrei.

De cealaltă parte a baricadei, șeful Eltrans spune că are deja spațiu amenajat pentru parcarea de mașini, dar nu a primit nicio solicitare de la Poliția Locală. Mai mult, el a precizat că Eltrans doar prestează un serviciu în baza unei decizii a Poliției Locale sau Rutiere.

„Există posibilitatea tehnică de a ridica. Pe măsura implementării mai serioase a acestui serviciu, vom angaja și personalul necesar. Ne trebuie personal 24 de ore din 24. Dacă Poliția Locală ne solicită pentru o mașină parcată neregulamentar sau care obstrucționează intrarea într-o instituție, putem face acest serviciu. Dar, până în momentul de față nu am avut nicio solicitare”, a precizat Victor Ivănescu.

Una peste alta, nimeni nu vorbește însă de impactul electoral pe care l-ar avea acțiunea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în municipiul Boptoșani, precum și a rablelor, preferându-se invocarea unor deficiențe pur tehnice în organizarea acestui serviciu.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
65

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
499

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
172

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...